Pozele inspirate îți aduc o excursie în Italia

Cei care îmi faceți onoarea să mă citiți constant, lucru pentru care vă mulțumesc, știți că în ultima perioadă v-am îndemnat să fiți mai… inspirați și să vă gândiți la persoane care vă inspiră. Și am reușit să discutăm un pic pe tema asta. Eu am avut de învățat de la ce ați zis voi și de la poveștile pe care mi le-ați trimis. Iar dacă ați rămas și voi cu ceva după această ispravă, eu pot să fiu doar bucuros :)

Acum a venit momentul să vă spun că e rândul să vă predau ștafeta la modul cel mai oficial cu putință, dacă îmi permiteți. Și să menționez că tot ce am făcut eu aici pe chinezu.eu a fost doar un ”antrenament de inspirație”, dacă vreți :) Pentru că acum e rândul vostru să fiți inspirați și să mergeți să vă inspirați și mai tare în Italia :))

Este vorba despre liveinspire.com, unde, în perioada 1 mai – 31 iulie 2012, puteți posta 10 fotografii pe lună pe subiectul ”ce te inspiră astăzi?”. Pozele vor fi vizualizate și votate de utilizatorii platformei. La sfârșitul perioadei de votare, primele 10 fotografii din România vor intra într-o finală, jurizată, care va stabili cine va câștiga o excursie în Italia. Oricum găsiți mai multe detalii pe site, eu v-am făcut doar un rezumat aici.

Încă ceva: pe platformă vor încărca poze oameni din 11 țări. Vă spun asta pentru că ar fi excelent dacă România s-ar prezenta bine din acest punct de vedere. Ca să arătăm că ne mișcăm destul de bine în 2.0 :) Succes!

Un comentariu la “Pozele inspirate îți aduc o excursie în Italia

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sau comentează direct cu contul tău de Facebook: