Dacă vrei să știi cât costă o prezență decentă a unui brand în social media, hai la cursul nostru. Dar vezi că early-birdul zboară repede, să știi :D

OST FEST Junior, şansa pentru mai târziu

Pentru cine nu ştie, OST FEST Junior a fost concursul care a desemnat trei trupe româneşti ce urmează să cânte pe scena OST FEST, câte una pentru fiecare zi. Pe scenă au urcat 10 formaţii, mai mult sau mai puţin cunoscute publicului însă, din punctul meu de vedere, acest lucru nu a încurcat deloc jurizarea. Diferenţele de valoare şi forma de moment au uşurat sarcina juriului, iar la OST FEST va merge exact cine merita să meargă.
Şi-acum, să vedem cine sunt câştigătorii:

ARMIES OF ENLIL mi-au plăcut mai ales pentru secţia ritmică, una care a părut desprinsă din alt film decât cel în care evoluau competitoarele. Foarte buni, cu un show bunicel, merită toate atenţia pentru viitor.
DESANT au venit, de asemenea, din alt campionat. Nu ştiu ce au căutat la acest concurs în condiţiile în care la OST erau deja programate trupe mult mai slabe, dar asta este. Au venit, au cântat, au arătat că au experinţă şi chef, îi vedem în vară.
REBORN a fost o trupă ceva mai ciudată. Dacă la prima piesă nu păreau că vor face mare lucru, după un conflict cu publicul au rupt pur şi simplu pe a doua. Probabil că asta a fost exact ce le-a trebuit, pentru că din punctul meu de vedere erau la egalitate cu vreo alte trei formaţii. REBORN aduce foarte mult a Neurotica, aşa că avem ce asculta de la ei.

Despre perdanţi, numai de bine, probabil că vor avea şi ei şansa lor, data viitoare. I-am remarcat pe KALISTENIC, însă au o mare problemă: solistul vocal. Nu ştie să se folosească de voce şi forţează să cânte mai sus decât trebuie, iar asta se cunoaşte. Dacă ar fi cântat normal, aşa cum a făcut-o pentru doar câteva clipe, atunci KALISTENIC ar fi ajuns fără probleme pe scena OST FEST. Poate data viitoare reglează acest amănunt. Nu foarte răi au fost şi HIATUS M, dar REBORN a făcut diferenţa prin show-ul de pe a doua piesă, aşa că au trebuit să se recunoască învinşi.

Rock on.

BogDan.

Un comentariu la “OST FEST Junior, şansa pentru mai târziu

  1. OST FEST Junior, la Chinezu | BogDan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.