Hai să afli cum te poate ajuta social media în procesul de recrutare. Și să înțelegi cât de important este brandul „șefului” pentru un potențial angajat :)

Ce o să faceți voi când o să ieșiți la pensie?

Da, știu, perspectivă este foaaaarte îndepărtată pentru unii dintre voi :) Și nici io nu aș putea spune că mă gândesc deseori la așa ceva. Dar, când o fac, mă imaginez într-o cabană, pe malul unui lac de munte, scriind o carte gen ”Amintiri din social media tinereților mele” :)) Dar, și aici ajungem la chestiunea în cauză, nedepunând armele, rămânând activ.

A nu face nimic este acea stare superbă cu care ne regalăm din când în când. Și pentru foarte, foarte puțin timp. Și tocmai de aceea ne place atât de mult. Și așa trebuie să și rămână. Chiar și când vom avea anii aceia care le va da dreptul celor din jurul nostru că ne spună ”pensionarule”, tot așa trebuie să fie. A nu face nimic trebuie să fie un cadou pe care ni-l dăm din când în când și mai mult nu :) Pentru că, indiferent de vârstă, sufletul, spiritul și trupul tău trebuie să se miște, să fie dinamice, să fie puse la treabă. Pentru că altfel diferența dintre a nu face nimic și a nu trăi nimic devine din ce în ce mai mică. Și la fel și sufletul, spiritul și trupul tău…

Anul 2012 este Anul European al Îmbătrânirii Active și al Solidarității între Generații. Ok, știu, sună atât de pompos încât parcă scoate ”poezia” din ce vrea să zică :)) Eu aș încerca o traducere: anul 2012 este anul în care suntem invitați să ne gândim că o să îmbătrânim și noi și că ar trebui să petrecem un pic mai mult timp cu seniorii noștri :)

Închei prin a vă spune că salut cu mare drag proiecte pentru mereutanar.com sau BuniNet și că pregătim ceva pentru a marca și în 2.0 acest an european :)

PS. Întotdeauna, de când eram copil, știam că voi fi un bunic extraordinar. Nu mă întrebați de ce :)

5 comentarii la “Ce o să faceți voi când o să ieșiți la pensie?

 1. dragos Reply

  Un proiect foarte interesant ..si-o lansare pe masura…

 2. Maria Reply

  Multumim frumos, Dragos, pentru sustinere si cuvintele frumoase. In curand mai multe detalii si pe http://www.pensionarul.info

 3. Cris-Mary Reply

  Foarte frumoase initiative. Eu am de gand sa ma retrag intr-o zona linistita si sa-mi traiesc fericita batranetile alaturi de cei dragi..daca voi mai trai sa prind acele vremuri..

 4. Bogdan Pater Reply

  Eu am să merg la întâlnirile de cercetași ai nepoților și am să trollez liderii care le vor ține. Sunt sigur că nepoții vor aprecia. :D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.