Ce o să faceți voi când o să ieșiți la pensie?

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D

Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați.

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro

Da, știu, perspectivă este foaaaarte îndepărtată pentru unii dintre voi :) Și nici io nu aș putea spune că mă gândesc deseori la așa ceva. Dar, când o fac, mă imaginez într-o cabană, pe malul unui lac de munte, scriind o carte gen ”Amintiri din social media tinereților mele” :)) Dar, și aici ajungem la chestiunea în cauză, nedepunând armele, rămânând activ.

A nu face nimic este acea stare superbă cu care ne regalăm din când în când. Și pentru foarte, foarte puțin timp. Și tocmai de aceea ne place atât de mult. Și așa trebuie să și rămână. Chiar și când vom avea anii aceia care le va da dreptul celor din jurul nostru că ne spună ”pensionarule”, tot așa trebuie să fie. A nu face nimic trebuie să fie un cadou pe care ni-l dăm din când în când și mai mult nu :) Pentru că, indiferent de vârstă, sufletul, spiritul și trupul tău trebuie să se miște, să fie dinamice, să fie puse la treabă. Pentru că altfel diferența dintre a nu face nimic și a nu trăi nimic devine din ce în ce mai mică. Și la fel și sufletul, spiritul și trupul tău…

Anul 2012 este Anul European al Îmbătrânirii Active și al Solidarității între Generații. Ok, știu, sună atât de pompos încât parcă scoate ”poezia” din ce vrea să zică :)) Eu aș încerca o traducere: anul 2012 este anul în care suntem invitați să ne gândim că o să îmbătrânim și noi și că ar trebui să petrecem un pic mai mult timp cu seniorii noștri :)

Închei prin a vă spune că salut cu mare drag proiecte pentru mereutanar.com sau BuniNet și că pregătim ceva pentru a marca și în 2.0 acest an european :)

PS. Întotdeauna, de când eram copil, știam că voi fi un bunic extraordinar. Nu mă întrebați de ce :)

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

5 thoughts on “Ce o să faceți voi când o să ieșiți la pensie?”

  1. Pingback: Ce faceti voi cand iesiti la pensie? by Chinezu.eu | Șmen.ro

  2. Foarte frumoase initiative. Eu am de gand sa ma retrag intr-o zona linistita si sa-mi traiesc fericita batranetile alaturi de cei dragi..daca voi mai trai sa prind acele vremuri..

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)