Unul din motivele pentru care îmi place KLM

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro.

Mereu au exemplu KLM cu ce face în social media. Pentru că merită, nu știu cum să o zic altfel :) Acest brand se află lejer în top 10 la mine din acest punct de vedere. Una din isprăvile lor o aveți mai jos.

Gustarile servite pe zborurile europene ale KLM vor fi prezentate intr-un nou ambalaj incepand cu data de 1 iunie. Noile ambalaje sunt creatia studentilor scolii de design Avans/St Joos Schools of Arts and Design din Breda, Olanda. La inceputul acestui an, KLM a dat startul unei competitii deschise, denumita “Delicious Art”. Studentilor li s-a oferit provocarea de a gasi un design inedit si inspirational, care sa fie in linie cu caracterul distinctiv olandez al KLM.

KLM a evaluat propunerile de design impreuna cu comunitatea sa online a prietenilor de pe Facebook. Silvie Buenen, Tom van der Pijl si Agnes Loonstra au fost selectati drept castigatori, cei trei tineri designeri putandu-si admira in curand la bordul aeronavelor KLM creatiile. Cele trei propuneri de design vor fi utilizate timp de sase luni, la un total de aproximativ cinci milioane de pachetele servite la bordul aeronavelor. Sandwich-urile din seria “Delicious Art” vor fi servite pasagerilor pe cursele europene ale KLM si KLM Cityhopper.

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

1 thought on “Unul din motivele pentru care îmi place KLM”

  1. kağıt poşet, kağıt çanta, baskılı peçete, ıslak mendil, kolonyalı mendil, kağıt torba, antibakteriyel mendil, kraft poşet, peçete, renkli peçete, ambalaj kağıdı, kese kağıdı üretimi yapmaktadır.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

4900 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)