Cum vi se pare că promovează SEAT parteneriatul cu UEFA?

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D

Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați.

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro

Adevărul este că până să primesc mailul în care sunt informat despre ce isprăvi face SEAT pe zona de asociere cu Europa League știm doar că e partener (cred că toată lumea care se uită la competiție știe asta :D), dar așa la nivel general fără să mă uit mai atent. Iar când m-am uitat, mi-a cam plăcut ce am văzut :D Așă că am zis să pun umărul un pic la promovarea isprăvilor de mai jos.

Cel mai mult îmi place că un copil, însoțit de părinte, va primi bilete la finala Europa League de pe National Arena. Dragi părinți, dacă aveți copii care iubesc fotbalul, mai aveți timp doar până pe 29 aprilie să îi înscrieți. Și poate, poate copilul vostru va fi cel care va vedea live and acoustic finala :) Zic doar că bucuria din ochii unui copil pasionat de fotbal când ajunge la un astfel de meci este incredibilă și îți dă o energie și un optimism fantastice :)

Faină și faza cu ghicitul scorului corect pentru care primești premii de la SEAT. Și când zic premii nu mă refer la cele de etapă, cum ar veni, ci la bilete în finala Europa League și, tam tam, un SEAT Le0n Copa :D

Mai menționez și competiția pentru tineri jurnaliști sportivi.

Ia ziceți cum vi se par vouă toate aceste campanii?

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)