Ȋmi place ce faceți voi aici! Pot să ajut și eu?

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați. Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise. Contact: cristi@kooperativa.ro

Încă un interviu din seria celor care au răspuns provocării mele de a susține Legea Apei. Astăzi Lioredana :)

Spune-ne, pentru ȋnceput, ce faci tu prin online și, dacă te lasă strategia :D, și ȋn offline.
Salutare. De profesie juristă, din pasiune ecologistă, viața mea se ȋnvârte foarte mult ȋn online. Jobul de zi cu zi e online, iar magazinul Shoppiness și revista de sănătate și ecologie BioTimes sunt proiectele mele de suflet, ambele online. Ȋn offline mă concentrez pe viața de familie și pe ȋmbinarea utilului cu plăcutul ȋn acțiuni de ecologie, plimbări ȋn natură și vorbit foarte mult (după o zi ȋntreagă de tastat, tot mai rămân o mie de lucruri de spus).

De ce ai ales să sprijini legea-apei.ro? Moment ȋn care ȋți mai multumesc o dată că ai făcut asta :)
Pentru că noi, echipa BioTimes, credem cu tărie ȋntr-un stil de viață sănătos. Și pentru că diferența dintre 50 mg/litru și 10 mg/litru este la fel de mare precum cea dintre „natural” și „de origine naturală”. Ne-am săturat de jumătăți de măsură, vrem informații exacte pe toate produsele pe care le achiziționăm și vrem să fim corect informați și să informăm la rândul nostru pe alții! Legea Apei este un exemplu excelent al unei idei care a vrut să devină realitate, și care va deveni realitate, pentru că are ȋn spate oameni, nu cifre, o motivație excelentă și un scop benefic pentru toată lumea! Cu pași mici ȋnvățăm să mergem, așa că fiecare pas pe care ȋl facem fiecare dintre noi, individual sau la nivel de companie, pentru o mai bună informare a consumatorilor va reverbera, atingând tot mai mulți, și astfel va genera efecte pozitive pe termen lung și pe o arie extinsă. De asta am decis să sprijinim Legea Apei! Pentru noi și pentru copii noștri!

De ce ți-ai făcut blog? Ce beneficii ai tu de pe urma blogului?
Revista BioTimes nu se vrea a fi un blog ȋn sensul clasic, ci mai mult ideile și speranțele ȋn mai bine ale unei echipe de oameni dedicați adunate ȋntr-un singur loc. Momentan echipa BioTimes are 5 membri, Lori, Daniel, Teodora, Paula și Jacqueline, care vor cu disperare să facă lumea mai bună, mai curată și mai frumoasă. Proiectul este ȋncă mititel (avem doar câteva săptămâni de viață), dar ȋnvățăm cu pași mici cum să creștem frumos. Vrem să-i ȋnvățăm pe cei doritori cât de ușor este să reciclăm lucruri, să le refolosim (se pot face minuni din lucruri vechi și uzate) și să fim prietenoși cu cei din jur și cu planeta. Beneficii? Hmm, deocamdată avem satisfacția de a vedea ideea noastră crescând cu ochii, de a fi abordați de voluntari care vor să ȋi punem la treabă și de companii care vor să se implice ȋn proiectele noastre. Și să nu credeți că este puțin! Nu subestimați niciodată puterea și energia pe care ți-o dă un simplu „Ȋmi place ce faceți voi aici! Pot să ajut și eu?”

Unde te vezi tu cu blogul tău ȋn (faza clasică :D) următorii 5 ani?
Păi cu așa entuziasm ca al nostru, BioTimes va fi cu siguranță o renumită revistă online (și, de ce nu, și tipărită) ȋn următorii 5 ani, cu câteva zeci de proiecte de reutilizare și ecologie la activ și cu mulți cititori fideli și gata de a ȋnvăța și pe alții cât de ușor este să trăiești sănătos și cât de amuzant poate fi să fii ECO!

Hai să vorbim despre prietenii pe care ți i-ai făcut prin online. Sunt mulți? Puțini? Faini? Nefaini? De astea :))
Majoritatea prietenilor din online au devenit ȋn timp prieteni și ȋn offline, pentru că oamenii cu pasiuni și gusturi similare tind să se adune :) Am cunoscut oameni extraordinari, de la specialiști ȋn diverse domenii până la studenți care vor cu orice preț să se implice ȋn ceva frumos, oameni obișnuiți cu idei extraordinare și de la toți am ȋnvățat câte ceva. Evident, au fost și persoane neȋncrezătoare, am combătut și idei preconcepute despre ecologie și reutilizare, am ignorat ȋncurajări de genul „Au mai ȋncercat și alții și au eșuat!” și am ajuns la concluzia că online-u’ ăsta este plin de idei și de oameni creativi și dispuși să ajute, trebuie doar să le oferi ocazia.

Ce ȋți place/nu ȋți place la chinezu.eu? :D
Ȋmi place de Chinezu’ și de site-ul lui pentru că spune lucrurile verde ȋn față, pentru că susține idei și pentru că vrea să ȋnvețe și pe alții cum să facă ceva, cum să crească o idee ȋntr-un rezultat palpabil și asta este o mare calitate: să ȋmparți și altora din expriența și cunoștințele tale! Jos pălăria (aia virtuală) ! :)

Un mesaj pentru cei care ȋmi fac onoarea să mă citească. 
Fraților, așezați-vă ȋn spatele unei idei faine (a voastre sau a altcuiva) și ȋmpingeți cu toată puterea ȋnainte, trăgându-i și pe alții de mânecă și ȋnvătându-i să ȋmpingă cu voi! O să vă mire și pe voi rezultatele. După cum spunea Victor Hugo, „Nimic, nici măcar toate armatele din lume, nu ar putea opri o idee al cărei timp a sosit”.

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

4 thoughts on “Ȋmi place ce faceți voi aici! Pot să ajut și eu?”

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)