Cum mi-a devenit un brand brusc nesuferit

Aștept să văd și fotografia cu un Oreo undeva între penis și vagin, în timpul actului sexual, căci, nu-i așa, dacă mergem pe logica asta irefutabilă, laptele curge peste tot și nu are rost să ne împiedicăm de chestiuni față de care ar trebui să avem un minim respect, nu-i așa?

Și uite cum un brand care îmi era nici prea prea, nici foarte foarte, îmi devine brusc totalmente nesuferit. Și așa o să rămână multă vreme.

Sursa: Mediafax.

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

13 thoughts on “Cum mi-a devenit un brand brusc nesuferit”

 1. Postarea ta a starnit discutii si interpretari diferite, poti sa fii mai explicit si sa ne spui mai exact ce nu ti-a placut la reclama (faptul ca apare un san, ca bebelusul prea mic pentru biscuiti etc.) si de ce anume ai facut paralela penis-vagin?:) Multumesc anticipat:)

 2. Asta e, unii suntem mai grei de cap:)). Si primul comentariu, cu „urat si scarbos” nu ne-a adancit mai rau angoasa existentiala; crezi ca primul comentator ti-a inteles mesajul?:) Daca era foarte clar nu ar fi aparut discutii contradictorii, dar au fost cel putin 3 interpretari date postarii tale:)). Multumesc de explicatie, ma simt usurata, si eu interpretasem aiurea, din pacate:(

  1. @L.I.
   Nu cred ca e nimeni greu de cap. Doar ca fiecare are propriu sistem de a se raporta la ce se intampla in lume. Pentru mine a face o astfel de fotografie este echivalent cu o lipsa de bun simt elementara. Altora li se pare ok, ba chiar creativ. Asa ceva e pe sistemul pro sau contra si atat, nu exista nuante de gri.
   La fel si @razna, crede ca e scarboasa. E parerea lui. Dur spusa, dar asa simte.

 3. Mă întreb ce o fi fost în mintea lor, ce-or fi vrând să spună, de fapt?! Da, ok, am înțeles din reclamele lor, se zice de biscuitul ăsta că e biscuitul preferat al laptelui dar… care o fi legătura cu laptele matern? Nici copilul așa mic nu mănâncă încă biscuiți, nici biscuiții nu se fac din lapte matern… sau? Da, și mie mi se pare o idee proastă. Erau suficiente reclamele cu copiii si destul de sugestive. Asta chiar n-are nici o logică. Na, nu toate campaniile sunt reușite…

 4. Pingback: Cum e să te simți … european (II) « Ciprian Pardău

 5. @frmshk
  Sunt sigur ca au o explicatie de aia de cateva pagini scrise marunt. In care ti-ar spune ca nu ai inteles tu ce au vrut sa zica ei, nu ca e de o tristete maxima ce au facut. Dar si-ar raci gura de pomana. Cel putin in cazul meu.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Top articole din această secțiune

4900 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)