Epistolă deschisă către blogosfera brașoveană

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro.

Dragii mei din Brașov,

Vă zic dragi pentru că indiferent de ce nervi aveți voi zilele astea îmi sunteți dragi. Cam la fel de dragi cum îmi sunt cei din alte blogosfere locale, cu care am băut niște beri și cu care am mai povestit una, alta, ba chiar am făcut una, alta. Adică dragi în sensul de oameni cu care mai degrabă aș avea ceva de împărțit nu de despărțit.

În ultima perioadă văd că unii dintre voi tot bagă fitile. Cu apropouri de alea care se vor subtile dar care eșuează masiv nu doar în a fi subtile, ci și în a se face înțelese. Care apropouri bat (din câte înțeleg) pe partea că am trădat io nu știu ce idealuri ale blogosferei brașovene și că am încălcat eu nu știu ce înțelegere aș fi avut cu ei, cu bloggerii brașoveni. Exact ce mi se reproșează nu am înțeles, căci, după cum vă spuneam, toate au fost niște apropouri. De prisos să vă spun că mă plictisește teribil genul ăsta de vorbit în colțul scării și în rest trimitem mailuri de prietenie și credință veșnică.

De aceea, dragii mei bloggeri brașoveni, pentru că îmi place să cred că spusul lucrurilor pe față este nu numai benefic, dar și absolut necesar într-o relație bărbătească (aș fi zis omenească, dar am vrut să fiu mai pretențios) uite că vă fac următoarea provocare: vă invit să scrieți la voi pe bloguri sau, care vreți și care puteți, la mine pe chinezu.eu, ca guest post, răspunsul la întrebarea ”Ce îi reproșez eu lui chinezu?”.

Căci, mă gândesc, așa știm toți cum stăm și, poate, din ce discutăm noi aici o să mai învețe și alții. Și, dacă ne lasă mândria și, firește, gradul diferit de înțelegere a lumii în care trăim de care dispunem, am putea învăța și noi.

Vă mulțumesc.

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

2 thoughts on “Epistolă deschisă către blogosfera brașoveană”

  1. In loc sa te bucuri :) Eu nici macar vorbe de genul asta nu-mi mai aud. Auzisem la un moment dat vorbe ca m-am folosit de blogosfera prahoveana si de faptul ca sunt liderul lor ca sa ajung unde am ajuns, adica la Bucuresti, cu trenul. Desi nu-mi platesc ei abonamentul :)

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

4900 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)