Hai să afli cum te poate ajuta social media în procesul de recrutare. Și să înțelegi cât de important este brandul „șefului” pentru un potențial angajat :)

Cum mi-a cântat un lăutar la mine în casă

Când am auzit că cei de la Matache Măcelaru vor să vină să îmi ureze cele bune de sărbători, zic ia să văd io ce au ei în program, căci, mă știți, sunt foarte curios din fire. Și în timp ce îi așteptam să vină, am văzut la Petreanu pe twitter ce mă așteaptă. Adicătelea un lăutar cu acordeon care să îmi cânte ceva. Zic, în gând, mișto idee. Și am început să râd :)) Veți spune că din moment ce știam ce o să fie, s-a stricat surpriza. Dar nu, nu numai că nu s-a stricat, dar m-am și emoționat foarte tare când l-am auzit cântând despre cele trei minuni ale mele, Patricia, Mara și Alecu :)

Plus că m-a atins la coracon și cu inserturile, ca să le zic așa, despre rugby, faptul că sunt din Maramureș și, firește, bere :D Partea faină (din bucătăria campaniei) este că lăutarul a primit doar un mic info despre mine, un scurt brief, cum ar veni, iar el a făcut versurile pe care le puteți auzi mai jos. Și să vă gândiți că a scris astfel de versuri pentru mai mulți bloggeri.

Apropo, simpaticilor de la Netalurgica, hai să scoatem o broșură cu urările adresate bloggerilor din partea Matache Măcelaru. Adică nu, un ebook, ca să ne rămână și în text, că doar noi toți suntem textieri :))

7 comentarii la “Cum mi-a cântat un lăutar la mine în casă

 1. Marian Andrei Reply

  Foarte tare :))

 2. Calin Andreea Daniela Reply

  foarte frumos! Asa se emotioneaza si tatal meu cand aude melodia “Fetele lu’ tata”…:)

 3. gaby Reply

  Am vazut pe mai multe bloguri ce au facut. Foarte tare, au iesit cu ceva bine in evidenta.

 4. gaby Reply

  scuze, bun

 5. Irina Reply

  E o idee tare buna cu e-book-ul. Ne gandim :D.

 6. Aniela Deby Reply

  Imi place..si mie mi-ar fi placut sa imi cante:))

 7. chinezu Reply

  Va mai spun o data ca tare m-a uns la coracons cum mi-a cantat despre piticii mei. In rest, orice ar fi zis, mi-ar fi placut, dar sa aud in versuri despre cele 3 minuni ale mele… :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.