Cum mi-a cântat un lăutar la mine în casă

NOU: precomandă cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și primești și un autograf.

Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați.

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro

Când am auzit că cei de la Matache Măcelaru vor să vină să îmi ureze cele bune de sărbători, zic ia să văd io ce au ei în program, căci, mă știți, sunt foarte curios din fire. Și în timp ce îi așteptam să vină, am văzut la Petreanu pe twitter ce mă așteaptă. Adicătelea un lăutar cu acordeon care să îmi cânte ceva. Zic, în gând, mișto idee. Și am început să râd :)) Veți spune că din moment ce știam ce o să fie, s-a stricat surpriza. Dar nu, nu numai că nu s-a stricat, dar m-am și emoționat foarte tare când l-am auzit cântând despre cele trei minuni ale mele, Patricia, Mara și Alecu :)

Plus că m-a atins la coracon și cu inserturile, ca să le zic așa, despre rugby, faptul că sunt din Maramureș și, firește, bere :D Partea faină (din bucătăria campaniei) este că lăutarul a primit doar un mic info despre mine, un scurt brief, cum ar veni, iar el a făcut versurile pe care le puteți auzi mai jos. Și să vă gândiți că a scris astfel de versuri pentru mai mulți bloggeri.

Apropo, simpaticilor de la Netalurgica, hai să scoatem o broșură cu urările adresate bloggerilor din partea Matache Măcelaru. Adică nu, un ebook, ca să ne rămână și în text, că doar noi toți suntem textieri :))

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

7 thoughts on “Cum mi-a cântat un lăutar la mine în casă”

  1. Va mai spun o data ca tare m-a uns la coracons cum mi-a cantat despre piticii mei. In rest, orice ar fi zis, mi-ar fi placut, dar sa aud in versuri despre cele 3 minuni ale mele… :)

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

Înainte să pleci

Dacă te abonezi la newsletterul meu, promit să nu-ți dau mai mult de 1 mail pe zi :)