Cum mi-a cântat un lăutar la mine în casă

Când am auzit că cei de la Matache Măcelaru vor să vină să îmi ureze cele bune de sărbători, zic ia să văd io ce au ei în program, căci, mă știți, sunt foarte curios din fire. Și în timp ce îi așteptam să vină, am văzut la Petreanu pe twitter ce mă așteaptă. Adicătelea un lăutar cu acordeon care să îmi cânte ceva. Zic, în gând, mișto idee. Și am început să râd :)) Veți spune că din moment ce știam ce o să fie, s-a stricat surpriza. Dar nu, nu numai că nu s-a stricat, dar m-am și emoționat foarte tare când l-am auzit cântând despre cele trei minuni ale mele, Patricia, Mara și Alecu :)

Plus că m-a atins la coracon și cu inserturile, ca să le zic așa, despre rugby, faptul că sunt din Maramureș și, firește, bere :D Partea faină (din bucătăria campaniei) este că lăutarul a primit doar un mic info despre mine, un scurt brief, cum ar veni, iar el a făcut versurile pe care le puteți auzi mai jos. Și să vă gândiți că a scris astfel de versuri pentru mai mulți bloggeri.

Apropo, simpaticilor de la Netalurgica, hai să scoatem o broșură cu urările adresate bloggerilor din partea Matache Măcelaru. Adică nu, un ebook, ca să ne rămână și în text, că doar noi toți suntem textieri :))

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

7 thoughts on “Cum mi-a cântat un lăutar la mine în casă”

  1. Va mai spun o data ca tare m-a uns la coracons cum mi-a cantat despre piticii mei. In rest, orice ar fi zis, mi-ar fi placut, dar sa aud in versuri despre cele 3 minuni ale mele… :)

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Top articole din această secțiune

4900 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)