Unul din motivele pentru care România te deprimă

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D

Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați.

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro

Cred cu tărie că unul din motivele pentru care România pare o țară tristă este și ceea ce vedem când călătorim cu trenul și ne apropiem de destinație. Acei 2 sau 3 km pe care îi străbatem, cu viteză molcomă, ai zice de croazieră, prin tărâmuri care te dezgustă și te fac să întorci privirea contribuie din plin la starea de pesimism pe care o are oricine (dar mai ales românii) care circulă cu trenul prin România. Și simt uneori nevoia de a da cineva, nu știu cine, oricine, o lege prin care să se acopere geamurile de la tren cam cu 5 km înainte de intrarea într-o gară mai răsărită (căci intrările în gările orașelor mari sunt mizerabile, în rest e cenușiu și trist, dar nu mizerabil) cu o prelată sau cu ceva. Ca să nu mai vedem mizerie și să nu ne gândim, din nou, că ce nasol este să trăim în România.

Ce vedeți mai jos sunt niște poze făcute de mine când mă apropiam de București venind de la Craiova. Se simt, cred, scârba cu care am apăsat pe butonul aparatului…

[nggallery id=7]

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

10 thoughts on “Unul din motivele pentru care România te deprimă”

  1. Pingback: Un deprimat ca tot românu’ | #colegii

  2. Pingback: Un deprimat ca tot românu’ | tre3i

  3. Cum spune si Sunshine, e valabil in mai toate tarile, zonele de la periferia oraselor pe unde intra calea ferata sunt, de obicei, zone industriale, cenusii, sau zone de locuinte foarte sarace.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)