Trupa byron cântă la Câmpina pe 20 aprilie

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro.

Vineri, pe 20 aprilie, cu doua saptamani inainte de lansarea mult asteptatului DVD “Live Underground”, cei de la trupa byron se vor afla la Campina pentru un concert in premiera. Acesta va avea loc in Club Live (bd. Nicolae Balcescu, nr. 50) iar ora de incepere va fi 21:00.

Din setlist vor face parte atat piese de pe primele doua albume de studio, Forbidden Drama si A Kind of Alchemy, cat si „vechi piese noi” de pe cel mai recent album, Perfect, pe care se gasesc adaptari si prelucrari dupa cantece romanesti cunoscute. In plus, daca ies bine la repetitii, nu e exclus sa se strecoare si cate ceva de pe urmatorul album de studio, pentru care se compune in prezent.

Zilele acestea, trupa lucreaza intens alaturi de echipa de productie la definitivarea DVD-ului „Live Underground”. Pe langa inregistrarile concertelor sustinute de byron in salina Turda (set unplugged + concert electric), DVD-ul va mai contine un documentar despre salina prezentat de catre actorul Marius Florea Vizante, interviuri cu cei implicati, un making of si alte cateva surprize. Versiunea pentru TV a fost difuzata in premiera de catre HBO Romania, iar acum este disponibila pentru vizualizare on-demand in baza serviciului HBO GO (http://hbogo.ro). Concertul de lansare va avea loc pe 3 mai la Bucuresti si va fi urmat de un turneu national.

Va asteptam asadar vineri20 aprilie, in Club Live din Campina la o seara cu muzici alternativ/progresive alaturi de trupabyron. Concertul va incepe de la ora 21:00. Informatii suplimentare la telefon 0722 347 852.

Website: http://byronmusic.ro
Facebook: http://facebook.com/byronmusic
Twitter: http://twitter.com/byronmusic
Youtube: http://youtube.com/byronvideos
download: http://tinyurl.com/download-byron

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

4900 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)