Care-i faza cu tricourile?

Pentru început vreau să îmi răspundeți clar și răspicat: câți dintre voi aveți tricou pe voi când îmi faceți onoarea de a citi acestea rânduri? Bun, vă mulțumesc pentru răspuns. Mergem înainte :D

Apropo de ce zic în titlu, hai să întreb altfel: de ce nu e așa mare bătaie pe cămăși sau pe sacouri sau pe bluze sau pe geci? :)) Căci atunci când vrem să purtăm ceva funny, să transmitem un mesaj sau să ne simțit lejer, ne gândim la un tricou adecvat scopului propus. Nu la o cămașă, nu la alea alea. Ci la tricou.

Bine, io vă întreb care e faza doar pentru că vreau să aud părerile voastre în timp ce ne distrăm :)) Căci simt că unii dintre voi aveți ceva ”serios” de spus în această chestiune :D Care chestiune, desigur, rămâne una de interes. La fel ca tricourile :))

Ca să nu mai aduc aminte de tricoul favorit al fiecăruia. Care e ”favorit” în funcție de perioadă, de vârstă (adică ce, ai mai purta tricoul cu care rupeai pe la petrecerile din liceu? :D), de context, de tipul de mesaj pe care vrei să îl transmiți despre tine, alea alea, dar există always un favorit.

Dacă mă întrebați acuma repede, pot să vă spun că tricoul meu favorit este cel cu caricatura DreamTeamRO. Iar motivul pentru acest ”favoritism” este uluiala permanentă că s-a putut întâmpla așa ceva, adică să ne întâlnim mai mulți tovarăși în 2.0 și să rămânem tovarăși la cataramă și în offlline, o isprava de care sunt tare mândru :)

Iar dacă vreți să vedeți o întreagă panoplie (mă scuzați, nu am găsit alt cuvânt :D) de tricouri, ia băgați un ochi pe Galeria Tricourilor Preferate. Și poate găsiți pe acolo răspunsul la întrebarea din titlu :)). Sau poate castigati o excursie in Europa, un aparat foto Nikon sau un set de NIVEA FOR MEN Invisible for BLACK&WHITE.

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

7 thoughts on “Care-i faza cu tricourile?”

  1. Pingback: Am un nou tricou favorit | Pagina personala Marius Matache

  2. Pingback: Paste 2012 si intrebari | alexandrugrivei.ro

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Top articole din această secțiune

4900 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)