Care-i faza cu tricourile?

Pentru început vreau să îmi răspundeți clar și răspicat: câți dintre voi aveți tricou pe voi când îmi faceți onoarea de a citi acestea rânduri? Bun, vă mulțumesc pentru răspuns. Mergem înainte :D

Apropo de ce zic în titlu, hai să întreb altfel: de ce nu e așa mare bătaie pe cămăși sau pe sacouri sau pe bluze sau pe geci? :)) Căci atunci când vrem să purtăm ceva funny, să transmitem un mesaj sau să ne simțit lejer, ne gândim la un tricou adecvat scopului propus. Nu la o cămașă, nu la alea alea. Ci la tricou.

Bine, io vă întreb care e faza doar pentru că vreau să aud părerile voastre în timp ce ne distrăm :)) Căci simt că unii dintre voi aveți ceva ”serios” de spus în această chestiune :D Care chestiune, desigur, rămâne una de interes. La fel ca tricourile :))

Ca să nu mai aduc aminte de tricoul favorit al fiecăruia. Care e ”favorit” în funcție de perioadă, de vârstă (adică ce, ai mai purta tricoul cu care rupeai pe la petrecerile din liceu? :D), de context, de tipul de mesaj pe care vrei să îl transmiți despre tine, alea alea, dar există always un favorit.

Dacă mă întrebați acuma repede, pot să vă spun că tricoul meu favorit este cel cu caricatura DreamTeamRO. Iar motivul pentru acest ”favoritism” este uluiala permanentă că s-a putut întâmpla așa ceva, adică să ne întâlnim mai mulți tovarăși în 2.0 și să rămânem tovarăși la cataramă și în offlline, o isprava de care sunt tare mândru :)

Iar dacă vreți să vedeți o întreagă panoplie (mă scuzați, nu am găsit alt cuvânt :D) de tricouri, ia băgați un ochi pe Galeria Tricourilor Preferate. Și poate găsiți pe acolo răspunsul la întrebarea din titlu :)). Sau poate castigati o excursie in Europa, un aparat foto Nikon sau un set de NIVEA FOR MEN Invisible for BLACK&WHITE.

7 comentarii la “Care-i faza cu tricourile?

 1. Stefan Murgeanu Răspunde

  doamne, gingasi si sexy mai suntem :) :D

 2. dj-cossy Răspunde

  Defapt eu cred ca nu sunteti nici gingasi nici sexy …

 3. Marius Matache Răspunde

  @dj-cossy daca noua ne place sa credem ca suntem, ce-o sa faci :D

 4. Calin Andreea Daniela Răspunde

  eu in acest moment nu port tricou, ci rochita :D

 5. albinuta veninoasa Răspunde

  Paste fericit !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sau comentează direct cu contul tău de Facebook: