Vrem să redescoperim România articol cu articol, poveste cu poveste, literă cu literă

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați. Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise. Contact: cristi@kooperativa.ro

Ce vedeți în titlul este ceea ce își propun cei grupați în jurul inițiativei ”Romanian Letters” pe care eu o salut cu drag. Și  funcționează cam așa: ”Proiectul nostru este foarte simplu: zilnic, vom posta trei recomandări de link-uri externe pre-selectate de noi, fiecare articol propus spunând câte o bucațică din povestea noastră comună.” Cum să nu îți placă? :) Mai ales că se pupă și cu provocarea pe care v-am făcut-o :)

Îmi pare tare rău că nu pot fi prezent joi, 12 aprilie, ora 18.00, la Elite Art Gallery (Str. Academiei nr. 15) la o discuţie despre România, stereotipuri şi identitate culturală, organizată de Romanian Letters, pentru că sunt plecat din București. Dar vă invit să mergeți voi. Și să îmi spuneți apoi cum a fost :)

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)