Una din cele mai grele filmări din viața mea…

Zici că tu ești puternic, că doar ai trecut prin lume și viața te-a călit. Zici că nu te mai poate impresiona ceva chiar la fel cum te impresiona pe vremuri. Zici că doar la câte filmări ai făcut la viața ta, asta o să meargă repede, nu are ce să fie mare șmecherie.

Dar ajungi în fața Spitalului de Copii Maria Skłodowska Curie. Și simți că încet, încet ți se strânge inima. Și vezi niște părinți stând pe o bancă, ea încercând să îl liniștească pe el, care plângea în hohote. Auzi sunetul unei ambulanțe, vezi mașina intrând pe poarta spitalului și ți se oprește respirația când vezi că doctorul iese din ambulanța cu un ghemotoc de copil înfășurat într-o pătură.

Intri apoi în secția terapie intensivă nou născuți. Încă nu e funcțională. Mai sunt multe de pus la punct. Dar îți imaginezi toate aparatele acelea moderne, tăcute, sofisticate la lucru și brusc vezi niște prunci zbătându-se între viață și moarte. Ți se strânge stomacul, inima te avertizează și ea că ceva nu e în regulă, ai un teribil nod în gât.

Iar apoi încerci să te recompui, ca să faci filmarea. Și greșești. Emoția e teribilă. Și iar greșești. Într-un final reușești să spui ce ai de spus. Și pleci de acolo cu dorința teribilă de a nu te mai uita înspre banca aceea unde ea încerca să-l liniștească pe el, cel care plângea în hohote. Și să lași în urmă ambulanța din care doctorul a iești cu ghemotocul acela de om în brațe. Și să încerci să spui tuturor că acei 2 euro nu înseamnă bani, ci sunt bătăi de inimă de copil și lacrimi de bucurie pe obrajii unor părinți care stau pe o bancă în fața unui spital…

NOU: Îți recomand masterclassul meu de digital marketing în 22 lecții video.

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D

Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.300 de abonați.

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

3 thoughts on “Una din cele mai grele filmări din viața mea…”

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)