Știți care este cel mai bun restaurant din țară?

Din ciclul tru story, apoi așa este și cea care urmează. Vine Vlad Dulea al nostru și ne zice ”bre, DreamTeamRO, avem treabă: mergem la lansarea Emova”. Noi, disciplinați, nu am comentat nimic și am purces spre fața locului, cu încrederea totală în out great leader de data aceasta Dulea :D Sigur că ne-a dat și un brief despre ce este vorba, că doar așa se face, doar că una e să te uiți pe ceva documente și alta este să vezi la fața locului ce și cum.

Ajunși la fața locului, numai ce ne pomenim că vine fostul ministru Dan Matei Agathon la noi (io mă știam cu el din timpuri străvechi, ca să zic așa :D) și începem să facem o caterincă pe sistemul ”dar poftiți, domnu blogger, la masa bloggerilor” și alea alea, așa, să mai treacă timpul cât așteptam să înceapă evenimentul :D Mai trebuie spus că toată discuția se purta fiind înconjurați de mirosul fantastic al unor brânzeturi franțuzești care îmi făceau cu ochiul într-un mare, mare fel, io fiind un atroce amator de chestiuni brânzești :D

Începe evenimentul. Și se lansează cea de-a doua ediție a Ghidului ”A la Carte”, lansat de Cheque Dejeuner, unde se găsește o selecție de 67 de restaurante din București, Timișoara, Brașov, Sibiu și Sinaia. În timp ce ascultam noi ce ne prezentau cei de pe scenă, Vlad îmi face semn să mă duc la o masă unde el stătea de vorbă cu un tip. Mă duc, ce era să fac. Ajuns la masă începe tipul cu pricina să vorbească într-o moroșenească de aia de zici că m-am întors în copilărie, adică era maramureșean de-al meu din Rozavlea. Iar când Nicolai (foto mai jos, alături de un alt moroșan mândru de originile lui :D) al meu, că așa îl cheamă, s-a urcat pe scenă să își ia premiul a zis ceva care mi-a făcut ficatul să crească într-un mare fel ”mă bucur că un moroșan a ajuns să facă cea mai bună mâncare franțuzească pentru bucureșteni”. Căci Nicolai a luat premiul pentru cel mai bun restaurant din țară, adică pentru La Cantine du Nicolai de pe Povernei, unde, firește, trebuie să facem cât de repede o ședință DreamTeamRO :) La asta se referă, v-ați prins, titlul acestei postări.

Apoi aflăm, pe îndelete, ce înseamnă Emova. Adică, citez ”Emova face parte dintr-o noua generatie de cadouri, care ofera beneficiarului un univers de experiente rafinate si inedite, concurand puternic cu cadourile clasice (cravata, parfum, bijuterii, o sticla de vin etc.)”. După capul meu, mai de la peluză, cum știți, ce este avantajos la astfel de vouchere, căci practic asta sunt, este faptul că le gestionezi ușor (adică nu intri în faza aia de mers pe nu știu unde că nu știi ce cadou să iei cuiva) și, mai ales, faptul că oferă posesorului libertatea de a lege cum, unde, când și cu cine să beneficieze de el. Adică simplu și la obiect, fără complicăciuni. Intrați voi pe site și aflați mai multe, dacă vă interesează.

Vă spuneam de brânza care ne rupea olfactivul, ca să zic așa. Din care am gustat. Din toate sortimentele. Nu vă mai spun cum a fost. Căci și acum mă doare sufletul că noi nu avem așa ceva în România… :)

NOU: Îți recomand masterclassul meu de digital marketing în 22 lecții video.

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D

Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.300 de abonați.

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

6 thoughts on “Știți care este cel mai bun restaurant din țară?”

  1. Pingback: Cu prietenie, pentru Chinezu « Blogul lui Dan Matei Agathon

  2. Is mandru ca-s Ardelean nu ? Deci se poate si lucruri de calitate, deci in concluzie au romanii bani daca produsul este de calitate. Trebe neaparat sa-l caut pe acest morosan sa mai invat cate ceva de la el.

  3. Pingback: www.salvaticopiii.ro | Ratzone's Blog

  4. @albinuta veninoasa
    Iti dai seama cum a fost pentru mine, care sunt teribil de mandru de originile mele morosene, cand l-am auzit pe Nicolai cum se lauda si el cu asta pe scena :D

  5. Pingback: Campaniile saptamanii 9-15 aprilie din blogosfera romaneasca | refresh.ro

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

Abonarea este aproape gata!

Mai trebuie doar să îți confirmi adresa de email.

Pentru a completa procesul de abonare te rog să accesezi link-ul din emailul de confirmare pe care l-ai primit.

A apărut o eroare.

Te rog să reîncerci mai târziu.

Dacă problema presistă, te rog să îmi scrii.