Dacă vrei să știi cât costă o prezență decentă a unui brand în social media, hai la cursul nostru. Dar vezi că early-birdul zboară repede, să știi :D

Începem înscrierile pentru conferința Social media și sport

Dragilor,

După ce am stat și le-a, gândit noi bine (adică io, Make, Bogdan și Panda) am zis că anul acesta să mai dăm o pată de culoare, cum ar veni, excelentei competiții Cupa Bloggerilor și să facem și o conferință pe care am intitilat-o, direct și clar, ca la peluză :D, ”Social media și sport”. E de prisos să spun despre ce va fi vorba acolo, desigur :))

O să revin săptămâna viitoare cu un program mai clar și cu niște speakeri confirmați. Ce pot să vă spun acum este că o să fie și un antrenor din Liga 1, sportivi, oameni din social media care se ocupă de cluburi sau sportivi, precum și, of course, bloggeri care au făcut niște isprăvi faine în domeniu. Doar să aveți puțintică răbdare să am toate confirmările și apoi vă zic tot :D

Așa că vă invit să vă înscrieți în formularul de mai jos, cu rugămintea mare de tot să vă gândiți bine dacă veniți sau nu, pentru că locurile sunt limitate și ar fi păcat să ziceți că veniți și apoi să nu mai veniți :)

Câteva detalii organizatorice
Data: 25-27 mai 2012
Locul: Mediaș
Program: vineri – conferința ”Social media și sport”, sâmbătă și duminică – meciuri Cupa Bloggerilor (serile party, firește :D).
Înscrierile pentru Cupa Bloggerilor se fac aici (adică echipele care o să joace).
Înscrierile pentru conferința ”Social media și sport” se fac în formularul de mai jos.

37 comentarii la “Începem înscrierile pentru conferința Social media și sport

 1. Dan Ciulea Reply

  Vineri de la ce ora?

  • chinezu Reply

   @Dan Ciulea
   O sa punem programul exact zilele urmatoare. Dar incepem mai de dimineata. Stiu ca e naspa pentru unii, dar nu am ce face, ca sambata si duminica e fotbal :D

 2. Tudor CeMerita Reply

  ne vedem :D

 3. chinezu Reply

  @Tudor CeMerita
  Apoi fara tine sa stii ca nu incepeam, prezenta ta era obligatorie :D

 4. Sorin Neagu Reply

  ne vedem acolo :D

 5. Alexandra Blas Reply

  viu si eu! :)

 6. Mihai Reply

  Dupa ce o sa aflu programul, poate ma inscriu si eu la conferinta! Ar merge si putina gimnastica la Social Media si Sport! :)

 7. Daniel Reply

  M-am inscris pentru Medias, sper sa vad programul si sa ramana confirmat :)

 8. KooKooL Reply

  Facem cumva sa nu fim de garda si sa fie bine! :D

 9. Cosmin Tataru Reply

  Toarashu Chinese

  ma inscriu si io la galerie cu volumul meu de urlete si huiduieli si vreau sa vad prezentarili intregului tim de vis si ale altor tovarasi de la judete, sate si orase, tarani, intelectuali si muncitori.

 10. mihaibuninet Reply

  M-am inscris si eu oficial si sper sa fie ceva simpatic,cum de altfel e de cite ori veniti,in urbea noastra.Sincer sa fiu,cind ati venit anul trecut in vara ,prima oara ,nu speram sa va revad asa de des,dar acum ma bucur.

 11. Emil Calinescu Reply

  Intrebare: ne putem inscrie la conferinta fara sa ne bagam la fotbal? Si la conferinta despre ce se va vorbi exact? Eu nu stiu cat am timp sa stau 3 zile, dar 1 as avea timp :)

  Astept un raspuns :)

  • chinezu Reply

   @Emil Calinescu
   Normal ca te poti inscrie la conferinta fara sa joci fotbal. Am zis ca o sa anunt programul cat de repede. Si asa ramane :D

 12. daninho Reply

  Gata! Mi-am rezervat si eu loc… in picioare! :)) – vezi mail :D

 13. Jucam la Medias! | J. Mihai

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.