Sâmbătă ajung în Timișoara. Că mi-o fi fost dor și mie… :)

Dap, era cazul să mai ajung în Timișora, să mai stau la un pahar de vorbă cu minunații tovarăși de acolo :D Așa că sâmbătă dimineața, augusta-mi persoană va pune piciorul pe peronul Gării de Nord din acest oraș foarte fain și voi pleca duminică seara. Așa că sâmbătă mai pe înserate s-ar impune o întâlnire cu cei care mai sunt prin zonă și nu au plecat la RoBlogFest :))

Vin acolo pentru că se desfășoară etapa zonală a Cupei Hagi Danone, o competiție pe care eu o susțin din tot sufletul. Pentru că o consider una din cele mai frumoase provocări pentru copiii între 10-12 ani. Dacă nu mă credeți pe cuvânt, vă invit începând de sâmbătă de pe la 9.00 pe Baza Sportivă Universitatea Politehnică Timișoara, unde se desfășoară competiția. Eu voi fi acolo, căci spectacolul acelor copii este minunat și merită văzut :) Cum a fost în etapele zonale de la Galați și de la Râmnicu Vâlcea, puteți vedea mai pe larg aici.

O să stabilim mai încolo unde o să ne vedem mai pe seară, căci trebe să ne organizăm temeinic. Până una, alta, să îmi ziceți cu cine mă văd sâmbătă. Ori la competiție, ori mai pe seară. Ori la amândouă :))

PS. E și tovarășul Arhi prin zonă sâmbătă, așa că ne vedem și cu el la locul faptei :D

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

8 thoughts on “Sâmbătă ajung în Timișoara. Că mi-o fi fost dor și mie… :)”

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Top articole din această secțiune

4900 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)