Au început înscrierile pentru Ideo Ideis VII

Toți liceenii pasionaţi de teatru care îşi doresc să participe la Festivalul Naţional de Teatru Tânăr Ideo Ideis de la Alexandria se pot înscrie pentru preselecţia celei de-a VII-a ediţii până pe 10 iunie 2012. La finalul perioadei de preselecţie, nouă dintre trupele înscrise vor avea şansa de a juca teatru în faţa unui juriu din care vor face parte și Cătălin Ştefănescu, Andi Vasluianu și Marius Manole.

”Se împlinesc șapte ani de când Ideo Ideis investește într-o generație mai responsabilă față de ea însăși, față de actul cultural, dar și față de societate. În fiecare an încercăm să aducem la Alexandria tineri pasionați de schimbare, în mic sau în mare, în grupurile lor de prieteni sau în orașele din care provin. Entuziasmul cu care această generație îmbrățișează Ideo Ideis dovedește încă o dată necesitatea unor astfel de proiecte în România. Ideo Ideis nu este doar un festival de teatru, este și o tabără de educație alternativă care încearcă să insufle un spirit de angajament celor peste 150 de tineri care ajung în fiecare august la Alexandria.”, a declarat Andreea Borțun, Co-Director IDEO IDEIS.

Pentru a participa la ediţia de anul acesta a Festivalului Național de Teatru Tânăr Ideo Ideis de la Alexandria, trupele de tineri actori trebuie să completeze formularul și dosarul de înscriere disponibile pe www.ideoideis.ro.

Taxa de participare este de 200 RON/ persoană, sumă care acoperă cazarea, masa pe durata festivalului (3 mese/zi, 10 nopţi cazare) şi accesul gratuit la toate atelierele, seminariile, conferinţele şi evenimentele speciale din cadrul festivalului.

Numărul maxim de membri ai unei trupe este de 14 persoane ( 13 participanţi si un coordonator).

Criteriile de departajare și regulamentul sunt disponbile pe site-ul www.ideoideis.ro, la secțiunea Competiție.

Dosarele vor fi analizate, iar cele mai bune nouă spectacole vor fi jucate între 13 şi 22 august, la Alexandria, în faţa publicului iubitor de teatru şi a juriului.

NOU: Îți recomand masterclassul meu de digital marketing în 22 lecții video.

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D

Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.300 de abonați.

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)