27.04.2017

Cu ce impresii și figuri am rămas după Premiile Gopo

Later edit: Ia uitați ce față de Gopo am :)) Sau, mă rog, așa m-a văzut prin lentilă Dan Andrei :D

Hai să încep cu adevărul adevărat de ce am ajuns eu la Premiile Gopo: pentru că și-a adus aminte de minte Flavia și a zis ”ia hai tu să te mai culturalizezi nițel” :)) Și m-am dus. Pentru prima oară în viața mea, desigur. Mai jos vă spun cu ce impresii am rămas de acolo. Căci despre cine și ce a câștigat mai bine intrați aici și vedeți, că e mai bine așa decât să vă spun eu :D

Așadar, io cu impresiile:
– evenimentul a fost mare spre masiv. Adică a presupus o organizare de aia complicată, cu multe ore de muncă în spate, cu logistică și coordonare, adică de alea grele. Doar cei care nu știu ce înseamnă asta, pot să arate urât cu degetul înspre scăpările care au mai fost pe ici, pe colo. Dar per total a fost cum trebuia să fie.

– m-am simțit minunat să fiu oaia neagră cu blugii mei și cămașa cu Rugby România între atâtea costume și ținute elegante :)) Însă, oricât aș vrea să îmi asum nu știu ce atitudine de frondă and shit, nu mi-am ales ținuta intenționat, pur și simplu așa am plecat îmbrăcat de acasă și, la câtă minte de asta oficială am, nu m-am gândit că ar fi bine să mă duc mai primenit un pic :D

–  m-au enervat îngrozitor de tare niște fufe și fufi (nu știu cine sunt, căci nu cunoșteam 80% din sala aia) care în timpul filmului in memoriam Liviu Ciulei se hlizeau ca focile la soare, iar când filmul s-a terminat și s-a aprins lumina au tăcut și și-au compus o față de aia angelică.

– momentul acela… când a venit Dan Andrei la masa unde eram alături de Corina și Anca și ne-a spus ”voi sunteți bloggeri, așa-i?” :)) Moment ratat de Ruxa, Elena și de Piticu, căci ei erau prin mulțime, nuș ce făceau :D

– mi-a plăcut că a prezentat Andi evenimentul. Și că Dragoș și Cabral au fost la loc de cinste la gală. Da, știu, ei sunt bloggeri doar când nu sunt vedete, dar îmi permiteți și mie să relaționez cu bloggerii din ei, căci acolo îmi pare că sunt ei cei mai umani și mai sociali? Merci fain :)

– nu știu dacă o să mai merg la astfel de evenimente. Pentru că nu prea sunt pe stilul meu. Și nu mă refer aici la nuș ce stinghereală din partea mea, dă-i pace, ci la faptul că… nu sunt pe stilul meu :)) Oricum mulțumesc, Flavia, că m-ai invitat și să știi că te aștept la o bere (două, trei…). Dar să vii în blugi, da? :))

Despre autor: Cristian China-Birta

Blogger din 2007. Toamna :)) Antreprenor din 2009. Mândru membru al Kooperativa 2.0.

Good bloody wine! Sau cum dă Liliacul românesc din aripi

Așa nu mă interesează cum a ieșit campania Spada pe Pinterest

13 comentarii

 1. miercuri, 28 martie 2012, 09:05

  Bun material, Cristi si ai mare dreptate cand spui ca in spatele evenimentului a fost o munca titanica. Prea putini isi aduc aminte de asta din pacate si de cele mai multe ori scriu despre partea vazuta a unei asemenea gale.

  Răspunde
  • miercuri, 28 martie 2012, 09:15

   @Denis
   Acuma, daca tot discutam, io nu stiu daca m-as baga la organizarea unui asemenea mastodont… :)) De aceea apreciez munca oamenilor, chiar daca pe alocuri a dat cu virgula :)

   Răspunde
 2. miercuri, 28 martie 2012, 09:40

  Şi cu puncte de suspans, pardon suspensie, la prezenţa câştigătorilor. :)

  Răspunde
 3. miercuri, 28 martie 2012, 09:53

  @Vagabond
  Am preferat sa dau link catre pagina cu castigatorii de pe siteul oficial, caci eu as fi fost tot de un punct de suspensie cand venea vorba sa ii stiu pe multi dintre ei… :))

  Răspunde
 4. miercuri, 28 martie 2012, 10:34

  Din fotografiqa asta nu reiese deloc ca erai stanjenit, dimpotriva:))
  http://danandreiblog.com/#wpcom-carousel-1373

  Răspunde
 5. miercuri, 28 martie 2012, 10:40

  @dan andrei
  Maestre, multam ca m-ai introdus perfect in peisaj. Cum vezi in later edit :))

  Răspunde
 6. miercuri, 28 martie 2012, 10:46

  iti tineai respiratia? ca erai cam vanat :lol:

  Răspunde
  • miercuri, 28 martie 2012, 10:51

   @daniel rus
   Sa-ti fie rusine, Daniel Patriciu… Ma gandeam ce bine ar merge o bere si mi-era ciudata ca nu pot bea :))

   Răspunde
 7. miercuri, 28 martie 2012, 11:11

  sa te mai duci si altadata :)…nu ne zici nimic de cerceii Iuliei Albu cu care a venit acolo?? ..zicea ca au costat un miliard jumate de lei….cu atata nonsalanta a spus asta de mie personal mi s-a facut greata…nu a precizat daca in lei vechi sau noi, oricum e imens, o opulenta pe care eu nu o pot intelege. Inteleg sa dai banii astia pe un tablou sau o carte rara, dar nu pe niste cercei cu care sa te fatai ca o pitzi…

  Răspunde
  • miercuri, 28 martie 2012, 11:13

   @Ana Maria Tatucu
   Cum nu stiu cine este Iulia Albu, imi permit sa nu pierd timpul cu greturi si alea alea :)) Si sa iti recomand si tie sa nu te mai amarasti atat din chestiuni pe care nici nu le poti schimba si nici nu iti pun nimic pe masa :D

   Răspunde
 8. miercuri, 28 martie 2012, 14:56

  Nu sti cinei Iulia Albu ? foarte, dar foarte grav

  P.S. n-ai pierdut nimic. :) :) :)

  Răspunde
 9. miercuri, 28 martie 2012, 15:57

  @ chinezu
  Aaa, nu, nu ma refeream la articolul tău când am scris „cu puncte de suspensie” ci la Cristi Puiu, regizorul filmului castigator, „Aurora”, care nu a fost prezent.

  Răspunde
  • miercuri, 28 martie 2012, 16:07

   @Vagabond
   M-am prins, bre, dar am bagat si io o metafora :))

   Răspunde

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *