Not funny (ca să nu zic că e jenant)

Atunci când văd așa ceva, mă gândesc că unii merită în viață exact ce li se întâmplă. Aștept cu interes să vă tutoriale de genul ”Reguli de urmat dacă vreți să îți omori nevasta” sau ”Reguli de urmat dacă vrei să îți vinzi copilul”. Căci, din câte văd, nișa este de perspectivă. Pentru cei care, desigur, nu au altceva mai bun de făcut în viață.

Ocazie cu care le dau dreptate celor care spun că netul este pentru orice, dar nu chiar pentru oricine.


6 comentarii la “Not funny (ca să nu zic că e jenant)

 1. somnulescu Răspunde

  Sunt curios cum ai ajuns pe pagina asta Cristi :D (de amuzament)

  Cat despre articol, exista unii pe internetul asta care ar scrie si despre muste, tantari si excremente, doar ca sa faca un ban. Nu stiu daca scopul scuza mijloacele, stiu ca incearca sa faca un ban. Faptul ca e imoral, ne deranjeaza pe noi, cei cu coloana vertebrala…ca pe restu’ nu, sunt cititori fideli :)

  • chinezu Răspunde

   @somnulescu
   Pe facebook am vazut, din intamplare, faza asta. Iar titlul m-a intrigat si am intrat sa vad care e faza. Puteam face ceva mai bun cu timpul, stiu, dar no… :))

 2. Mimanu Răspunde

  Titlul corect ar fi fost „Reguli morale de urmat…. ” :D

 3. Dan Răspunde

  Daca nu prea vizitati situl de stiri realitatea.ro va mai puteti inca mira de asemenea stiri. Oricum, majoritatea sunt copy – google-or-someone translate – paste la articole din presa internationala care dau sfaturi oricui si pentru orice. Eu le gasesc destul de funny. Oricum, un sit cat de cat serios nu ar accepta spre publicare asa ceva dar dupa cum se stie, in internetul romanesc cantitatea e mai importanta decat calitatea.

 4. dj-cossy Răspunde

  Mda … din pacate exista forarte multi specialisti neautorizati in orice domeniu si fiecare vomita numai prostii din dorinta de a parea instruiti in acel subiect abordat cu „multa bagare de seama”.

 5. Catalina Răspunde

  Iti dau eu un link catre un ghid despre cum sa-ti bati nevasta daca esti musulman-http://www.apropo.ro/wow/ghid-despre-cum-sa-ti-bati-nevasta-daca-esti-musulman-9438205. Cu tot respectul pentru persoanele care imbratiseaza diverse credinte! Si totusi….suntem in secolul XXI!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sau comentează direct cu contul tău de Facebook: