Târgul de Paşti al Bucureștilor

NOU: Îți recomand masterclassul meu de digital marketing în 22 lecții video.

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D

Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.300 de abonați.

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro

Instituțiile neguvernamentale care doresc să atragă atenția asupra activității societății civile pot participa anul acesta la Târgul de Paști al Bucureștilor, organizat în perioada 5-8 aprilie 2012, în cadrul spațiului expozițional Bell`Agio Casa, de către Asociația ROI.

Primul dintr-o serie de evenimente inedite marca Roiland@Bell’Agio Casa, Târgul de Paști al Bucureștilor marchează lansarea unui spațiu de joacă al spiritului creativ bucureștean. În cele patru zile, vizitatorii vor fi implicați în momente interactive, care vor pune în valoare arta, talentul, măiestria și tehnicile prezentate de artiști grafitti, pictori, ceramiști, sculptori, maeștri populari, dansatori și cântăreți. Nu vor lipsi spectacolele, expoziţiile şi concursurile pentru copii şi familii.

“Ne dorim să promovăm un concept nou de eveniment cu vânzare, în care vizitatorii pot explora specificul autentic muntenesc, ardelenesc, moldovenesc şi dobrogean, recreat la Bucureşti de maeștrii populari şi producătorii autentici. Alături de ei, artiştii bucureșteni își vor prezenta operele și vor susţine ateliere de artă ad-hoc”, declară Norris Măgeanu, vicepreședinte Asociaţia ROI.

Instituțiile neguvernamentale interesate să participe pot scrie organizatorilor pe adresa info at roiland.ro.

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)