Cea mai dolce înfrângere pentru Echipa Bloggerilor

Later edit: Mda, a apărut și filmul cu prestația noastră… :))

Am pierdut cu 3-0. Observați, vă rog, că zic ”am pierdut”, nu ”au pierdut”, da? :D Căci, deși nu am avut nici o treaba cu pregătirea Echipei Bloggerilor ca selecționer (bine, e drept ca nici ei nu au avut :D), îmi asum această înfrângere împotriva echipei de la Dolce Sport. Că așa e frumos. Și face bine la tenul 2.0 :D

În apărarea noastră, trebuie spus să în apărarea lor a jucat Iulian Miu. Care ne-a omorât jumate din faze. Ca să nu mai spun că cei de la Dolce l-au avut în poartă pe Ion Manu, fostul portar al Rapidului și al Sportului Studențesc, cel care a apărat de nu se poate și a închis excelent poarta. Mai are rost să vă spun că Viorel Moldovan ne-a încântat din nou cu jocul lui și că a dat două pase de gol și a marcat unul? :) Vă dați seama că acest trio formidabil a fost prea mult pentru băieții noștri.

Cu toate acestea, aș plasa un clișeu aici (bine, hai, mai multe :D): nu a fost ziua noastră, Dumnezeu nu a fost 2.0, mingea nu a vrut să intre în poartă. Și așa a fost. Căci am avut foarte multe ocazii, dar fix degeaba. Iar ei au avut câteva și au marcat 3 goluri. La revedere multă :))

Vreți să vă spun cum au jucat ai noștri? Bine, hai că vă spun. Păi Toma a dat 110%, dar peste, pe lângă, pe sub, printre, dar niciodată în poartă :D Make a luptat ca la Verdun împotriva lui Viorel Moldovan și a fost dezamăgit că nu s-a făcut la final schimb de tricouri :D Tunaru i-a lăsat fără muniție pe adversar atâta vreme cât a fost în teren :D Lucian a protestat dur împotriva deselor schimbări de direcție a lui Viorel Moldovan și cu asta a rămas :)) Bogdan cred că a plecat cu o masivă depresie de la meci la câte i-a apărat portarul advers :D Auraș a fost arma noastră secretă și i-a surprins pe adversari mai tare decât ne-a surprins pe noi :)) Daniel nu prea a avut șansa să tragă la poartă, ceea ce a fost, după umila mea părere, o bilă neagră pentru ai noștri… Adi a fost cel care, cum se spune, a limitat proporțiile scorului, reușind niște intervenții excepționale. Ciubotaru a rămas cu o plăcută amintire după meci, adică umărul lui Miu impregnat în pomete :)) Bogdan a punctat decisiv în cele câteva minute pe care le-a jucat. A punctat minutele, desigur :)) Pe Meșter l-am lăsat la urmă, pentru că așa merită :D Cu părerea de rău că s-a accidentat, că la cum a jucat zău nu a meritat… :(

Data viitoare o să facem o figură mai frumoasă. Ce să mai zic și eu? :))

Foto: Andu

NOU: Îți recomand masterclassul meu de digital marketing în 22 lecții video.

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D

Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.300 de abonați.

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

4 thoughts on “Cea mai dolce înfrângere pentru Echipa Bloggerilor”

  1. Pingback: Blogul lui Meşter · Am jucat, ca de obicei. Am pierdut, cum nu se întâmplă prea des

  2. Pingback: Zi nefasta pentru fotbalul din blogosfera! - Bogdan Dascalescu : Bogdan Dascalescu

  3. Pingback: Dupa meciul dintre echipa bloggerilor si Dolce Sport | AurasMihai.ro

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

Abonarea este aproape gata!

Mai trebuie doar să îți confirmi adresa de email.

Pentru a completa procesul de abonare te rog să accesezi link-ul din emailul de confirmare pe care l-ai primit.

A apărut o eroare.

Te rog să reîncerci mai târziu.

Dacă problema presistă, te rog să îmi scrii.