All Things Facebook sau care-i faza, moșule, cu 2.0?

NOU: Îți recomand masterclassul meu de digital marketing în 22 lecții video.

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D

Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.300 de abonați.

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro

Inițial am vrut să fac un fel de rezumat a ceea ce a spus fiecare vorbitor la All Things Facebook. Și am și notat, cel puțin în prima parte a conferinței, câte ceva din ce au zis oamenii pe acolo. Dar între timp m-am răzgândit. Și în loc să vă raportez ce au zis ei, mai bine vă spun cu ce am rămas eu după conferința aceasta.

Cel mai tare mi-a rămas faza cu ”If it is not social, we are not doing it” :)) Am uitat cine a spus-o (ce vreți de la mine, sunt bătrân :D), dar mi-a plăcut corespunzător. Și care vorbă cred că trebuie înțeleasă mai ales de cei care abordează social media cu tactici de PR de acum vreo 18 ani și apoi se plâng că nu prea iese treaba. Cum? Nu există așa ceva? Poate că exagerez eu, mă iertați.

Pagina de facebook este the mission control al brandului. Așa au zis toți cei de la facebook care au luat cuvântul. Și au adus tot felul de argumente, unele acceptate instant de audiență, altele care au stârnit strâmbături din nas, iar altele care erau doar niște sloganuri care nu au convins aproape deloc :D Dar, per total, am înțeles ce au vrut să zică. Mai ales că propovăduiau noile features ale paginilor facebook.

În ciuda lipsei mele de iubire (ca să bag un eufemism nici măcar reușit) față de facebook, ce am auzit la această conferința m-a făcut să înțeleg că dacă nu prind și componenta asta în ceea ce fac eu pe online, atunci să-mi fie rușine, foarte rușine :)) Drept pentru care o să mă pun cu tastatura pe învățat și voi presta mai cu talent aici.

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

1 thought on “All Things Facebook sau care-i faza, moșule, cu 2.0?”

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)