Dacă vrei să știi cât costă o prezență decentă a unui brand în social media, hai la cursul nostru. Dar vezi că early-birdul zboară repede, să știi :D

Vreau să văd cât mai mulți parlamentari pe bicicletă!

Drept pentru care mă alătur cu masiv entuziasm provocării lansare de Alina Gorghiu. Și îi invit pe următorii parlamentari să îmi spună dacă acceptă provocarea: Diana TușaMihai Voicu, Victor Ponta. Măcar unul din ei tot o să vină, că nu se face să mă trateze cu refuz :)) Căci, vorba aia, nu îi invit să voteze o lege sau nuș ce, ci să pedaleze și să fie parte din… normalitate. Iar dacă vin toți și mai aduc și pe alții, să le trăiască alegătorii, ce să mai zic :D?

Ideea acestei pedalări este să mergem în tandem bloggeri – politicieni. Tare aș vrea să văd că putem face echipă și să lăsăm, măcar pentru câteva ore, faza cu datul de… ”pedale” de alea politice după ceafă :D

Lepșa merge mai departe către tovarășii mei din DreamTeamRO: Vlad Dulea, Marius Matache, Claudiu Ciobanu, Ștefan Murgeanu și Nicu Simion.

14 comentarii la “Vreau să văd cât mai mulți parlamentari pe bicicletă!

 1. Tudor CeMerita Reply

  Stiu si din Sibiu un parlamentar care si-a inceput campania la alegerile trecute pe bicileta. A facut cateva poze, a povestit cu presa dupa care a luat-o pe jos pentru ca… nu stia sa se dea pe bicicleta :))

 2. Narckotic Reply

  M-ati omorat voi pe mine cu astfel de campanii cu mersul pe bicicleta, a mai facut-o odata un analist media pe nume Comanescu. Nu mai aveti idei de campanii? :))

  • chinezu Reply

   @Narckotic
   Sunt sigur ca tu ai mai bune idei de campanii si ca le si implementezi cu un succes devastator. Noi doar atat putem, iarta-ne.

 3. Ionut Dragu Reply

  `Mda. Se apropie alegerile. Evident. Ce altceva pot sa zic.

  • chinezu Reply

   @Ionut Dragu
   Evident ca nu as putea sa neg faza cu apropierea alegerilor. Dar, pe de alta parte, sa stii ca Alina a facut ceva de genul si cand alegerile erau foarte departe. Ma refer aici, in primul rand, la Burta Jos, actiune in care la fel m-am implicat. Adica nu e ca si cand face de astea doar cand, cum zici tu, vin alegerile :)

 4. gaby Reply

  In Bacau avem un om politic care merge cu noi la iesirile cu bicicleta

 5. mihaibuninet Reply

  Cred ca ar fi mai bine sa ii lamuresti pe cei vizati sa revina in parlament si sa isi faca meseria.Asta ar fi o campanie de rasunet,cum de nu v-ati gindit inca la ea.

 6. Elena Reply

  Stimabile, esti al treilea care o invita pe Diana Tusa! :)) Si vine!

 7. Tu contactezi oamenii politici?
 8. Mateescu Catalin Reply

  Buna ziua as avea si eu o intrebare pentru Ionut Dragu , daca e asa cum zici tu oare stau si eu si ma intreb PDL a facut asa ceva vreo campanie de genul asta , vreun membru PDL cum a initiat doamna Alina Gorghiu?Eu am impresia ca nu iti convine ceva si daca nu iti convine ori acest blog ori toate blogurile unde se discuta despre Velo Parlamentari ai o bara sus alba foarte frumoasa si poti sa schimbi adresa web , e la fel ca cu programele TV nu iti convine postul X pui mana pe telecomanda si schimbi postul.

  Cu Stima ,

  Mateescu Catalin

 9. Ionut Dragu Reply

  Domnuuu` Mateescu Catalin, ti-ai ales prost personajul caruia sa ii recomanzi asa ceva :)) Fix ca nuca in perete recomandarea ta :))

  Mai departe iti spun ca NU raspund la instigari. Viata e prea frumoasa sa ma balacaresc pe subiecte politice.

  Cauta pe altcineva daca ai chef de scandal … in alta parte.

  Cu stima.

 10. Mateescu Catalin Reply

  Dar am si eu o intrebare de ce scrieti Domnu cu ” Domnu cu 3 de u? Dar cine a zis ca ma balacaresc bleah un termen c-am tiganesc dar asta este traim in Romania si ne ocupa tot timpul si apropo cine a zis ca am chef de scandal? Am pronuntat eu asa ceva?

  Cu stima

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.