30.04.2017

Vreau să văd cât mai mulți parlamentari pe bicicletă!

Drept pentru care mă alătur cu masiv entuziasm provocării lansare de Alina Gorghiu. Și îi invit pe următorii parlamentari să îmi spună dacă acceptă provocarea: Diana TușaMihai Voicu, Victor Ponta. Măcar unul din ei tot o să vină, că nu se face să mă trateze cu refuz :)) Căci, vorba aia, nu îi invit să voteze o lege sau nuș ce, ci să pedaleze și să fie parte din… normalitate. Iar dacă vin toți și mai aduc și pe alții, să le trăiască alegătorii, ce să mai zic :D?

Ideea acestei pedalări este să mergem în tandem bloggeri – politicieni. Tare aș vrea să văd că putem face echipă și să lăsăm, măcar pentru câteva ore, faza cu datul de… ”pedale” de alea politice după ceafă :D

Lepșa merge mai departe către tovarășii mei din DreamTeamRO: Vlad Dulea, Marius Matache, Claudiu Ciobanu, Ștefan Murgeanu și Nicu Simion.

Despre autor: Cristian China-Birta

Blogger din 2007. Toamna :)) Antreprenor din 2009. Mândru membru al Kooperativa 2.0.

Mă puteți condamna că îmi place foarte tare reclama asta?

Linkuri cu oferte de job și colaborări

14 comentarii

 1. luni, 19 martie 2012, 11:34

  Stiu si din Sibiu un parlamentar care si-a inceput campania la alegerile trecute pe bicileta. A facut cateva poze, a povestit cu presa dupa care a luat-o pe jos pentru ca… nu stia sa se dea pe bicicleta :))

  Răspunde
 2. luni, 19 martie 2012, 13:09

  M-ati omorat voi pe mine cu astfel de campanii cu mersul pe bicicleta, a mai facut-o odata un analist media pe nume Comanescu. Nu mai aveti idei de campanii? :))

  Răspunde
  • luni, 19 martie 2012, 13:12

   @Narckotic
   Sunt sigur ca tu ai mai bune idei de campanii si ca le si implementezi cu un succes devastator. Noi doar atat putem, iarta-ne.

   Răspunde
 3. luni, 19 martie 2012, 22:38

  `Mda. Se apropie alegerile. Evident. Ce altceva pot sa zic.

  Răspunde
  • marți, 20 martie 2012, 08:32

   @Ionut Dragu
   Evident ca nu as putea sa neg faza cu apropierea alegerilor. Dar, pe de alta parte, sa stii ca Alina a facut ceva de genul si cand alegerile erau foarte departe. Ma refer aici, in primul rand, la Burta Jos, actiune in care la fel m-am implicat. Adica nu e ca si cand face de astea doar cand, cum zici tu, vin alegerile :)

   Răspunde
 4. marți, 20 martie 2012, 09:25

  In Bacau avem un om politic care merge cu noi la iesirile cu bicicleta

  Răspunde
 5. marți, 20 martie 2012, 10:59

  Cred ca ar fi mai bine sa ii lamuresti pe cei vizati sa revina in parlament si sa isi faca meseria.Asta ar fi o campanie de rasunet,cum de nu v-ati gindit inca la ea.

  Răspunde
 6. marți, 27 martie 2012, 05:47

  […] că Alina Gorghiu a aruncat mănușa pedala și pentru că în stilu-i caracteristic chinezu mi-a și trântit-o în față , uite că mă bag și eu în seamă și susțin 100% campania […]

  Răspunde
 7. vineri, 13 aprilie 2012, 23:54

  Stimabile, esti al treilea care o invita pe Diana Tusa! :)) Si vine!

  Răspunde
 8. luni, 23 aprilie 2012, 21:24

  […] Petreanu, George Hari Popescu, Chinezu, Bogdan Antohe, Andra Butolo, Ionela Nastase, Costin Comba, Stefan Murgeanu, Carmen Albisteanu, […]

  Răspunde
 9. joi, 26 aprilie 2012, 05:23

  […] Petreanu, George Hari Popescu, Chinezu, Bogdan Antohe, Andra Butolo, Ionela Nastase, Costin Comba, Stefan Murgeanu, Carmen Albisteanu, […]

  Răspunde
 10. sâmbătă, 12 mai 2012, 10:35

  Buna ziua as avea si eu o intrebare pentru Ionut Dragu , daca e asa cum zici tu oare stau si eu si ma intreb PDL a facut asa ceva vreo campanie de genul asta , vreun membru PDL cum a initiat doamna Alina Gorghiu?Eu am impresia ca nu iti convine ceva si daca nu iti convine ori acest blog ori toate blogurile unde se discuta despre Velo Parlamentari ai o bara sus alba foarte frumoasa si poti sa schimbi adresa web , e la fel ca cu programele TV nu iti convine postul X pui mana pe telecomanda si schimbi postul.

  Cu Stima ,

  Mateescu Catalin

  Răspunde
 11. sâmbătă, 12 mai 2012, 18:59

  Domnuuu` Mateescu Catalin, ti-ai ales prost personajul caruia sa ii recomanzi asa ceva :)) Fix ca nuca in perete recomandarea ta :))

  Mai departe iti spun ca NU raspund la instigari. Viata e prea frumoasa sa ma balacaresc pe subiecte politice.

  Cauta pe altcineva daca ai chef de scandal … in alta parte.

  Cu stima.

  Răspunde
 12. sâmbătă, 12 mai 2012, 19:06

  Dar am si eu o intrebare de ce scrieti Domnu cu ” Domnu cu 3 de u? Dar cine a zis ca ma balacaresc bleah un termen c-am tiganesc dar asta este traim in Romania si ne ocupa tot timpul si apropo cine a zis ca am chef de scandal? Am pronuntat eu asa ceva?

  Cu stima

  Răspunde

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *