22.07.2017

Unul din brandurile în care am încredere by default

Există, cel puțin în ceea ce mă privește, unele branduri de care m-am lipit (și ele de mine :D) la modul cel mai natural și cu care defilez lejereanu de când mă știu. Și cu care am stabilit un fel de relație de încredere, care funcționează pe principiul eu te cumpăr, bre, brandule, pentru că știu că îmi livrezi fix ce am nevoie, fără surprize sau alte alea. Unul din brandurile acestea este Gillette.

Mi-e foarte greu să îmi aduc aminte dacă am folosit altceva când vine vorba de ras. Poate că la începuturile mele, când abia ce îmi dădeau și mie niște firicele cărora, ca să mă simt macho, le ziceam barbă și mustață :D, să fi folosit altceva. În perioada de testări, cum ar veni. Căci după ce am pus mâna (și barba, desigur) pe Gillette, am zis la revedere multă oricărui alt brand și așa a rămas până acum. Mi-am luat de fiecare data fiecare upgrade de la Gillette și de fiecare dată am constatat că e mai bun decât varianta anterioară.

Când am auzit că se lansează Gillette Fusion Proglide, am dat-o pe caterincă un pic. Pe ideea că oare ce are noul produs? E cu ABS, EPS, airbaguri și frână de mână? :)) Căci în ceea ce privește Gillette (și asta cred că e una din liniile de forță ale brandului) mereu te întrebi ”ce mai scot ăștia?” :D Evident că noua jucărie e mai bună decât cea dinainte. Sau, poate, așa mi se pare mie, căci vine pe fondul despre care vă spuneam, acele al încrederii pe care o am în acest brand că nu mă va dezamăgi și că îmi va livra fix ce am nevoie :)

Mai zic doar că evenimentul de lansare a fost unul corespunzător, cu un Andi Moisescu simpatic cum îl știm și cu o prezentare pe sistem de lasere care, recunosc, mi-a dat niște idei :D

Despre autor: Cristian China-Birta

Blogger din 2007. Toamna :)) Antreprenor din 2009. Mândru membru al Kooperativa 2.0.

4 linkuri de luni

Mă puteți condamna că îmi place foarte tare reclama asta?

9 comentarii

 1. luni, 19 martie 2012, 14:22

  Si eu foloseam Gillette pana acum doi ani. Asta pana cand am descoperit ceva si mai bun – Magnum M5 de la Personna, o alta companie americana, care din pacate nu este deocamdata prezenta si pe piata romaneasca.

  Răspunde
 2. luni, 19 martie 2012, 14:49

  Eu n-am încredere în firma asta dintr-un motiv foarte simplu: am cumpărat 3 lame rezervă pentru un Mach 3. Una din ele era tocită deja. Am încercat să dau de Gillette în 2.0 şi… ŞOC! În România nu exista. Cei din UK s-au făcut că plouă. Rămân la aparatul electric Philips.

  Răspunde
  • luni, 19 martie 2012, 15:22

   @Denis @Serban
   Eu nu am patit niciodata nimic nasol cu ei.

   Răspunde
 3. luni, 19 martie 2012, 15:01

  Cei de la Personna sunt foarte eficienti si receptivi la sesizari, avand un feedback de nota 10. Iar la capitolul pret, fiabilitate si calitate, rezervele de la Magnum M5 dau clasa la Gillette. Din America am luat un Magnum M5 si 20 de rezerve la doar 12 dolari, departe de preturile mari ale Gillette.

  Răspunde
 4. luni, 19 martie 2012, 15:41

  Nici eu nu am patit ceva nasol cu Gillette, pur si simplu am facut o analiza comparativa, iar la pretul „pieselor de schimb” sunt mult mai scumpi decat Magnum M5.

  Răspunde
  • luni, 19 martie 2012, 15:46

   @Denis
   Nu constest ca sunt buni si cei de la Magnum. Desi, ca paranteza, eu nu am auzit de ei :)) Doar ca eu mi-am creat obisnuinta, confortul daca vrei, de a ramane in zona Gillette. Poate ca sunt batran, dracu stie, dar merg inainte :)

   Răspunde
 5. luni, 19 martie 2012, 15:55

  Ai dreptate Cristi si apreciez ce spui. Ca si tine, si eu mi-am creat confortul de a ramane in zonele anumitor firme

  Răspunde
 6. marți, 20 martie 2012, 22:23

  O marca interesanta si chiar ma pregateam sa scriu si eu ceva despre Gillette Fusion Proglide. Nu am nimic impotriva Gillette, doar ca folosesc alta marca. Si sunt foarte curios daca acest aparat nou va reusi sa ma convinga sa renunt la Wilkinson-ul pe care il folosesc.
  Astazi am folosit pentru prima data Proglide-ul. Nu am obiectii, doar ca povestea Wilkinson m-a prins mai bine. Comunicarea pe care o are Gillette pe mine nu ma atinge. Si in conditiile in care am de ales intre doua produse la fel de performante il voi alege pe cel cu o poveste pe gustul meu.

  Răspunde
 7. luni, 26 martie 2012, 12:07

  […] mai gait articole despre Gillette Fusion Proglide la Ionut Bunescu si Cristian China-Birta, care au testat noul aparat dupa […]

  Răspunde

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *