Uneori, ironia 2.0 este într-un mare fel…

Adică eu acum 2 zile scriu că nu mă interesează ce se întâmplă cu presa, iar astăzi îmi apare un interviu în Adevărul. Ce să mai zic? :))

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

10 thoughts on “Uneori, ironia 2.0 este într-un mare fel…”

  1. Chinezule ,am patit-o ieri ,doi celemeci sau hotarit ca sa nu pot sa intru pe anumite bloguri decit de sub FB .De exemplu pe blogurile lui Mordechai ,Califaru ,la tine pot ,eu am numele lol de cind era lupul catel ,nu este nici o problema ca pe FB apare numele meu Pascale Victor dar lol il am de cind FB-ul nu exista ,de fapt nu vreau sa intru sub FB .De sub lol am scris la tine de ai vrut sa ma faci blogar ,am ris m-ia placut dar nu am vrut nici mort ,sunt plimbaret pe bloguri ,te-am batut la cap mai de mult sa aiba si plimbatori pe bloguri un clasament ,a am scris la tine despre socetatile de cablu ,Ce zici sa fac ……..

  2. Am citit si eu articolul din ziar. E de bine. Numai ca presa cred ca se cam”oftica” ca blogurile au mai mare „cititre” decat ei…In rest la cat mai multe campanii Chinezule! Zici bine ce zici si in articolul din ziar.

  3. Tu ai observat ca oamenii de la Adevarul te considera bucurestean?

    „Constanţa cu care scrii este importantă pentru mesajul pe care-l transmiţi celorlalţi. Dacă scrii două-trei posturi pe zi, transmiţi, indirect, un alt mesaj decât atunci când scrii o postare pe săptămână în ceea ce priveşte implicarea ta în blogging”, spune bucureşteanul.

    Nu ca ar fi rau, dar din punctul meu de vedere motivul principal pentru care ai ajuns unde ai ajuns este modul tau maramuresean de a fi :).

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Top articole din această secțiune

4900 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)