10 comentarii la “Uneori, ironia 2.0 este într-un mare fel…

 1. Raluca Moisi Răspunde

  Mnoa, ca sa vezi…
  Macar e de bine, da?

 2. Soacra Răspunde

  Si noi trebuie sa cumparam ziarul ca sa vedem ce scrie?

 3. lol Răspunde

  :idea:

 4. lol Răspunde

  Chinezule ,am patit-o ieri ,doi celemeci sau hotarit ca sa nu pot sa intru pe anumite bloguri decit de sub FB .De exemplu pe blogurile lui Mordechai ,Califaru ,la tine pot ,eu am numele lol de cind era lupul catel ,nu este nici o problema ca pe FB apare numele meu Pascale Victor dar lol il am de cind FB-ul nu exista ,de fapt nu vreau sa intru sub FB .De sub lol am scris la tine de ai vrut sa ma faci blogar ,am ris m-ia placut dar nu am vrut nici mort ,sunt plimbaret pe bloguri ,te-am batut la cap mai de mult sa aiba si plimbatori pe bloguri un clasament ,a am scris la tine despre socetatile de cablu ,Ce zici sa fac ……..

 5. Florin Grozea Răspunde

  Concluzia mea? Redactorul șef de la Adevărul nu citește blogosfera, că dacă ar fi citit-o ar fi știut că tu nu vrei, neam!, să apari în presa scrisă.
  Deși… verba volant…

 6. albinuta veninoasa Răspunde

  Unde dai si unde crapa !

 7. Doina Răspunde

  Am citit si eu articolul din ziar. E de bine. Numai ca presa cred ca se cam”oftica” ca blogurile au mai mare „cititre” decat ei…In rest la cat mai multe campanii Chinezule! Zici bine ce zici si in articolul din ziar.

 8. Fumatorul Vesel Răspunde

  paradoxal dar adevarat !!

 9. Dan Patrascu Răspunde

  Tu ai observat ca oamenii de la Adevarul te considera bucurestean?

  „Constanţa cu care scrii este importantă pentru mesajul pe care-l transmiţi celorlalţi. Dacă scrii două-trei posturi pe zi, transmiţi, indirect, un alt mesaj decât atunci când scrii o postare pe săptămână în ceea ce priveşte implicarea ta în blogging”, spune bucureşteanul.

  Nu ca ar fi rau, dar din punctul meu de vedere motivul principal pentru care ai ajuns unde ai ajuns este modul tau maramuresean de a fi :).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sau comentează direct cu contul tău de Facebook: