In tango step by Lena Criveanu

După ce a lovit decisiv cu vizita în atelierul Lenei Criveanu, iată că Dan recidivează în calitatea sa de ambasador al RCC. Drept pentru care vă invit să lecturați ceva chiar frumos :)

Iată că revin cu încă un articol pentru Republica Culturală Chineză, pentru că trebuie să vă povestesc despre prezentarea colecţiei “In tango step” a Lenei Criveanu, colecţie ce a reprezentat România la Berlin Fashion Week în acest an.

Prezentarea a avut loc în clubul Gaia Boutique. Probabil că ar fi dificil să găseşti un club mai potrivit pentru o prezentare de modă. Clientela este vizibil consumatoare de fashion, iar clubul poate servi unor şedinţe foto de gen fără probleme.

Am avut ocazia astfel să văd pentru prima dată cum arată o prezentare de modă în culise. Modelele îşi aşteptau cuminţi rândul la make-up artist şi hair stylist în timp ce Lena verifica încă odată ordinea pieselor din colecţia “In tango step”. Totul în linişte, fără agitaţie, ceea ce m-a uimit pe moment. Apoi mi-am dar seama că adevărata agitaţie va fi în momentul defilării. Lena îmi spune că tocmai au terminat ultima repetiţie. După ce trag câteva cadre apare şi Anca, bineînţeles zâmbind :)

Părăsim culisele pe moment şi intrăm în club. Clienţii încep să apară şi destul de rapid clubul devine neîncăpător. Apar şi restul bloggerilor. Lena ne invită pe toţi în culise şi ne răspunde cu răbdare la întrebări. Ne vorbeşte despre documentarea colecţiilor, echipa din spatele ei şi despre pasiune.

Dacă mă întrebaţi pe mine, nu cred că există dans care să simbolizeze mai bine pasiunea. Pentru că asta şi-a dorit Lena să simbolizeze această colecţie, pasiunea. Pasiunea pe care, aşa cum spunea şi ea, ar trebui să o punem în tot ce facem.

Am părăsit iar culisele pentru a vedea defilarea. Vă spun sincer că mi-am ales locul greşit, lucru ce m-a impiedicat să fac fotografiile aşa cum aş fi vrut. Până la urma aşa acumulezi experienţă.

Veţi remarca în fotografii că multe piese din această colecţie au imprimeuri cu flori de orhidee. Aşa cum ne-a declarat Lena, floarea de orhidee simbolizează partea feminină şi ramul partea masculină împreună formând întregul în paşi de tango.

Despre colecţie nu cred că pot să spun eu prea multe. Mai bine las fotografiile să vorbească. Nu pot însă să nu remarc faptul că liniile colecţiei pun foarte bine în evidenţă formele feminine, ceea ce pe noi bărbaţii, nu poate decât să ne bucure :)

Vă las în compania fotografiilor şi închei acest post mulţumindu-i încă odată lui Chinezu pentru delegarea mea ca ambasador.

NOU: Îți recomand masterclassul meu de digital marketing în 22 lecții video.

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D

Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.300 de abonați.

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

1 thought on “In tango step by Lena Criveanu”

  1. Pingback: In tango step by Lena Criveanu - Art&Color | Art&Color

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)