Uneori mizeria e mult prea mare…

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro.

Am văzut multe în viață, deci nu sunt o mironisiță degrabă dătătoare de ochi peste cap. Înțeleg compromisul în anumite limite, ca un dat firesc în lumea imperfectă în care trăim. Înțeleg anumite derapaje de la bunul simț și de la minima umanitate de nivel personal ca pe niște accidente. Dar există anumite momente în care mizerie este dincolo de ceea ce poate fi explicat. Așa cum vedeți că s-a întâmplat pe pagina de facebook a Gazetei Sporturilor. De aceea sunt perfect de acord cu Mircea.

PS. Și tocmai ce am zis că am ales să nu mă intereseze ce se întâmplă cu presa

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

3 thoughts on “Uneori mizeria e mult prea mare…”

  1. Ptiu ,sa te bata norocul ,am crezut ca il citezi pe Mircea ,spagagistu’ bre ca nici pe el nu il intereseaza presa scrisa ,ei …nu este rau de scirba mai face si el de o saorma pe subiectul asta .. ! . :lol:

  2. Orice pentru a fi interesanti! Asta sare in ochi fiindca vine de la Gazeta Sporturilor insa mizerii de genul acesta sunt prezente peste tot din dorinta tampa a unora a iesi in evidenta cu orice pret.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

4900 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)