Hai să afli cum te poate ajuta social media în procesul de recrutare. Și să înțelegi cât de important este brandul „șefului” pentru un potențial angajat :)

Hai să vă dau niște linkuri cu evenimente

Pe 14 și 15 martie, ne vedem la PR Forum. Care se anunță, din nou, acel eveniment de la care pleci și cu nește chestii învățate, dar, mai ales (io așa fac, de aia zic :D), cu niște amiciții care pot fi începutul unei alte alea :D

Pe 16 martie, pogorâm la Iași, pentru a presta la Social Media Summit. Din păcate o să stau doar o zi acolo, așa că trebe să îmi drămuiesc la mare fix programul, căci am a povesti niște treburi corespunzătoare cu mai mulți tovarăși de pe acolo :)

Pe 2 și 3 mai, PR Beta. Aici, din păcate, nu o să reușesc să ajung, deși la cât de faini sunt oamenii acolo ar fi meritat să fac niște eforturi. Numai că nu e mereu cum vrem, ci și cum mai trebuie :)

Pe 8 și 9 mai se întâmplă Conferintele Nationale de eCommerce, powered by GPeC. Cum anul trecut am făcut ceva succes (iertați barbarismul :D) la eveniment, se pare că și anul acesta o să plictisesc lumea cu îndemnul de a presta serios în social media :D Cu mențiunea că înscrierea magazinelor începe în aprilie.

 

4 comentarii la “Hai să vă dau niște linkuri cu evenimente

 1. albinuta veninoasa Reply

  Link-ul prin care am ajuns la inscrierea magazinelor online ii super, dar ca sa scoti din jeb 700+tva, cred ca … este ceva pt profesionisti cu bani, nu pt cei care vor sa-si promoveze cu adevarat magazinul. Oricum o sa urmaresc acest nivel de CNC. Este valabil dupa cativa ani, dupa ce te dezvolti.

 2. Daniela Reply

  Frumos ar fi niste stream-uri la aceste evenimente.

  • chinezu Reply

   @Daniela
   Asta cu streamingul este decizia fiecarui organizator. Pentru ca apar tot felul de chestii cand decizi sa transmiti live. E mult de discutat :) Dar, in principiu, si eu sunt de acord cu live-ul.

 3. Andrei Radu Reply

  @Albinuta: Iti multumesc pentru aprecierile referitoare la Gala Premiilor eCommerce, dar imi este teama ca nu am inteles exact mesajul tau cand spui ca nivelul taxei de inscriere anul trecut (700 lei + TVA) este pentru “profesionisti cu bani nu pt cei care vor sa isi promoveze cu adevarat magazinul”… Nu toate magazinele online trebuie sa fie profesioniste? Iti pare mult o taxa de 700 lei pentru ceea ce au primit magazinele de la noi anul trecut? (89 de criterii analizate pe fiecare site, raportul de evaluare cu explicatii ale notelor, recomandari din partea membrilor juriului pentru imbunatatirea afacerii in cadrul unor intalniri face-2-face, testarea site-urilor cu cu dispozitive de neuromarketing…)…. Iar cei care vor sa se promoveze “cu adevarat” cine sunt si ce fac, ce inseamna aceasta “promovare cu adevarat” din punctul tau de vedere?

  @Daniela, pana acum noi am facut live streaming la GPeC – poti urmari inregistrarea conferintelor care au precedat festivitatea de anul trecut aici: http://www.gpec.ro/gpec-2011-conferinta/

  @Chinezu – te regasesti si tu in inregistrari. :) Btw, inca o data felicitari pt prezentare :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.