Hai să vă dau niște linkuri cu evenimente

NOU: Îți recomand masterclassul meu de digital marketing în 22 lecții video.

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D

Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.300 de abonați.

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro

Pe 14 și 15 martie, ne vedem la PR Forum. Care se anunță, din nou, acel eveniment de la care pleci și cu nește chestii învățate, dar, mai ales (io așa fac, de aia zic :D), cu niște amiciții care pot fi începutul unei alte alea :D

Pe 16 martie, pogorâm la Iași, pentru a presta la Social Media Summit. Din păcate o să stau doar o zi acolo, așa că trebe să îmi drămuiesc la mare fix programul, căci am a povesti niște treburi corespunzătoare cu mai mulți tovarăși de pe acolo :)

Pe 2 și 3 mai, PR Beta. Aici, din păcate, nu o să reușesc să ajung, deși la cât de faini sunt oamenii acolo ar fi meritat să fac niște eforturi. Numai că nu e mereu cum vrem, ci și cum mai trebuie :)

Pe 8 și 9 mai se întâmplă Conferintele Nationale de eCommerce, powered by GPeC. Cum anul trecut am făcut ceva succes (iertați barbarismul :D) la eveniment, se pare că și anul acesta o să plictisesc lumea cu îndemnul de a presta serios în social media :D Cu mențiunea că înscrierea magazinelor începe în aprilie.

 

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

4 thoughts on “Hai să vă dau niște linkuri cu evenimente”

 1. Link-ul prin care am ajuns la inscrierea magazinelor online ii super, dar ca sa scoti din jeb 700+tva, cred ca … este ceva pt profesionisti cu bani, nu pt cei care vor sa-si promoveze cu adevarat magazinul. Oricum o sa urmaresc acest nivel de CNC. Este valabil dupa cativa ani, dupa ce te dezvolti.

  1. @Daniela
   Asta cu streamingul este decizia fiecarui organizator. Pentru ca apar tot felul de chestii cand decizi sa transmiti live. E mult de discutat :) Dar, in principiu, si eu sunt de acord cu live-ul.

 2. @Albinuta: Iti multumesc pentru aprecierile referitoare la Gala Premiilor eCommerce, dar imi este teama ca nu am inteles exact mesajul tau cand spui ca nivelul taxei de inscriere anul trecut (700 lei + TVA) este pentru „profesionisti cu bani nu pt cei care vor sa isi promoveze cu adevarat magazinul”… Nu toate magazinele online trebuie sa fie profesioniste? Iti pare mult o taxa de 700 lei pentru ceea ce au primit magazinele de la noi anul trecut? (89 de criterii analizate pe fiecare site, raportul de evaluare cu explicatii ale notelor, recomandari din partea membrilor juriului pentru imbunatatirea afacerii in cadrul unor intalniri face-2-face, testarea site-urilor cu cu dispozitive de neuromarketing…)…. Iar cei care vor sa se promoveze „cu adevarat” cine sunt si ce fac, ce inseamna aceasta „promovare cu adevarat” din punctul tau de vedere?

  @Daniela, pana acum noi am facut live streaming la GPeC – poti urmari inregistrarea conferintelor care au precedat festivitatea de anul trecut aici: http://www.gpec.ro/gpec-2011-conferinta/

  @Chinezu – te regasesti si tu in inregistrari. :) Btw, inca o data felicitari pt prezentare :)

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)