Dacă vrei să știi cât costă o prezență decentă a unui brand în social media, hai la cursul nostru. Dar vezi că early-birdul zboară repede, să știi :D

Vând 3 postări pe chinezu.eu pe câte 150 de euro

Ionuț Bosioc este profesor de sport în Jamu Mare din județul Timiș, este colaboratorul meu pe sportlocal.ro (lucru pentru care îi mulțumesc) și fratele mai celebrului (să dai o bere, măh :D) Valentin. Dar asta contează mai puțin. Pentru că ce apreciez eu enorm la Ionuț este că face parte din categoria celor care fac ceva, care vor să schimbe ceva, care vor mai mult. Ar fi foarte simplu pentru Ionuț să își vadă de ale lui, doar alea care sunt scrise în fișa postului și gata, viața merge înainte. Dar el are pasiune, are dăruire, vrea mai mult. Pentru el și pentru echipa pe care o pregătește. Iar asta, in my book, înseamnă enorm.

Echipă antrenată e el a primit o invitație la turneul “Cupa Memorial Mihai Adamescu”, care va avea loc în orasul Bicaz în data de 19 mai. Și cum, evident, pentru a participa (iar participarea la cât mai multe astfel de turnee este teribil de importantă pentru orice echipă), trebuie să facă rost de bani pentru deplasare, cazare, masă plus alte cheltuieli, Ionuț a făcut un apel către cei ce îl pot ajuta. Am înțeles că ar fi undeva la 2.000 de lei toate costurile, asta calculat la minumum.

Răspund acestui apel, anunțând următoarele:
– ofer 100 de lei din partea sportlocal.ro pentru echipa lui Ionuț
– pentru 150 de euro oferiti echipei lui Ionuț, pun la bătaie o postare pe chinezu.eu și una pe sportlocal.ro (subiectul și momentul rămâne la alegerea donatorului). Lansez această provocare pentru agenții și/sau pentru companii sau pentru oricine este interesat să ajute echipa. Menționez că voi accepta doar 3 oferte, pentru că mai multe îmi pare că nu e ceea ce vreau să fac aici. Evident că îmi rezerv dreptul de a refuza unele oferte, din pricini pe care le voi spune dacă va fi cazul celor care îmi fac acele oferte. Iar pentru cei care vor răspunde provocării mele și vor ajuta echipa, pe lângă postările despre care vă spuneam, adaug, absolut omenește, mulțumirile și recunoștința mea :) Dacă vă interesează, vă rog dați un mail pe cristi.china pe gmail.com.

V-aș ruga, pe care puteți și vreți, să dați sfară în țara 2.0 despre ajutorul de care are nevoie echipa lui Ionuț.

10 comentarii la “Vând 3 postări pe chinezu.eu pe câte 150 de euro

 1. Bogdan Reply

  Eu nu am 150 de euro dar aş vrea să donez o sumă mai mică. Se poate trimite pe mail un cont?

 2. Ajutor pentru handbal « Nebuloasa
 3. Valy Reply

  Sincere multumiri! Am ramas mut!

  @Bogdan: Zi-mi te rog o adresa de e-mail si iti dau detaliile de care ai nevoie. Multumesc.

  Chinezule, stii ca ii sunt dator direct prin asta.

 4. nutzu Reply

  Chinezu multumesc mult pentru poastrea ta si pentru cei 100 de ron si de asemenea multumesc tuturor celor care sunt disponibili sa ne ajute

 5. Bogdan Reply

  Am trimis banii in contul specificat de Valy. Sper să se strângă întreaga sumă.

 6. Valy Reply

  Multumim Bogdan.
  Am trecut sportlocal.ro, nebuloasa.info, chinezu.eu, cojo.ro in blogrollul special, macar ca un mic gest de multumire (chiar daca sportlocal are banner de mult la mine :D )

 7. C-MAN Reply

  Doamne ajuta sa le vedem pe fetele astea, in cativa ani, la nationala.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.