Caut bărbați adevărați pentru o declarație culinară de dragoste

NOU: Îți recomand masterclassul meu de digital marketing în 22 lecții video.

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D

Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.300 de abonați.

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro

Stimați bărbați (care vă simțiți, desigur :D),

Vă adresez astăzi o provocare de mare angajament. În care vreau să văd dacă sunteți bărbați cu adevărat, pe sistemul că unui bărbat adevărat nu îi este frică să își arate sentimentele pe care le are față de persoana iubită :) Și pornind de la ideea că, haideți, recunoașteți, nu spunem prea des acele cuvinte care ne încălzesc și nouă sufletul, dar mai ales o fac pe soția/iubita noastră să ne adreseze acel zâmbet care ne cam topește :)

Ca recompensă din partea mea, voi oferi celui care mă va tulbura cu declarația sa culinară de dragoste o cină pentru două persoane, la alegere. Mă rog, să fie undeva în România, că dacă îmi spui că ai vrea să îți scoți soția/iubita la cină în Honolulu, apoi nu mă mai joc așa :)) Detaliile astea le stabilim noi oricum după ce desemnez câștigătorul.

Regulile jocului (pentru că așa vă rog să luați provocarea aceasta, ca pe un joc):
– scrie pe blogul tău (dacă nu ai blog, accept și un comentariu de mare intensitate :D) cum ai surprinde-o pe soția/iubita ta cu o cină gătită de tine acasă
–  și pentru că lansez această ispravă ca parte a unei campanii Agricola Bacău, te rog să folosești în rețeta pe care o vei face un produs Agricola Bacău (eu aleg mereu puiul, căci mergi la sigur cu el :D)
– să mă informezi (în cazul în care scrii pe blog și nu apare trackbackul în comment) pe cristi.china pe gmail că ai scris despre provocarea aceasta
OBLIGATORIU: să te simți cu sufletul ușor și cu fun-ul inclus când scrii :)

Dacă vă întrebați de ce vă cer să ziceți cum ați găti o cină acasă, iar apoi vă ofer ca premiu o cină în oraș, vă spun sincer că, deși am încredere maximă în talentele voastre culinare, parcă tot mai bine sună o ieșire în oraș. Ca să nu zic că nu sună nicicum să dau ca premiu ingredientele pentru rețeta pe care o folosești acasă :))

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)