Cum vă sună cititul a 300 de pagini în 5 minute?

Este vorba despre tehnica numită photo reading. Eu am fost la cursul lui Connie și pot să vă spun că la curs atmosfera este foarte faină și că te pune serios pe gânduri ce se întâmplă. Căci îți dai seama că este ceva ce funcționează și pe care, cu antrenamentul de rigoare (căci nu e nimic magic, ci doar o tehnică ce cere multă muncă), te-ai putea obișnui. Și folosi.

Pentru cei care vreți să vă perfecționați abilitățile în acest sens, aveți aici toate informațiile de care aveți nevoie.

6 comentarii la “Cum vă sună cititul a 300 de pagini în 5 minute?

 1. Mimanu Răspunde

  Ma tenteaza cursul asta de numa.. Pretul in schimb e putin cam mare pentru bugetul meu :( Tu ai reusit sa iti insusesti tehnica?

 2. Chinezu Răspunde

  @Mimanu
  Din pacate pentru mine nu am avut timp sa exersez. Pentru ca trebuie antrenament serios ca sa ajungi sa citesti asa. Dar rezultatele pentru doua zile de curs au fost surprinzatoare. Adica am fotocitit vreo 3 carti si mi-am dat seama ca pot sa spun despre ce era vorba in ele… :)

 3. TT Răspunde

  Nu cred ca trebuie sa vina cineva dintr-o tara vestica ca sa ne invete cum sa citim rapid. Pentru ca pana la urma despre asta este vorba: citirea rapida. Asa ca va recomand „Citirea rapida – Curs in 12 lectii” de Paul Stefanescu. Editura Miracol
  Dati o bere pentru pont!:)

 4. Mimanu Răspunde

  @TT: Tu ai citit-o? Cat de repede? :D Glumeam. E utila? Te-a ajutat cu ceva? Pe mine ma tenteaza rau cursul asta prezentat de Chinezu, dar e oleaca cam scumputz..

 5. TT Răspunde

  Am citit cartea de care iti spuneam si asa cum zicea si Chinese-ul daca nu practici….s-a cam dus naibii metoda!
  Partea faina e ca la cursul lu’ madam, la banii aia se adevereste vorba ca „iti baga cartea-n cap!” :)

  Oricum eu sunt foarte sceptic cu privire la ce se petrece la cursul ala in doua zile! E clar ca iti prezinta o metoda insa munca tot tu trebuie sa o faci si nu oricum ci putin cam asiduu. M-as fi asteptat ca Chinezu (nu stiu daca e cacofonie):) sa explice mai in detaliu ce s-a intamplat la cursul ala dar probabil o fi semnat vreun angajament de confidentialitate, ca altfel, daca s-ar sti cine s-ar mai inscrie la curs? :)

  • Chinezu Răspunde

   @TT
   E foarte greu sa explici tehnica pe care o inveti. E ca si cum ti-as explica gustul unei beri :) Trebuie sa o bei ca sa intelegi cu adevarat. Dar oricum ai dreptate, adic ae nevoie de multa, multa practica dupa aia ca sa reusesti sa inveti cum trebuie metoda.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sau comentează direct cu contul tău de Facebook: