Cum facem să avem mai mult timp pentru citit?

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D

Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați.

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro

Later edit: Deci tovarășul David Pripas este câștigătorul cursului :)

Și eu, ca și voi, știu, aveți din ce în ce mai puțin timp pentru a vă lăsa în voia acestei atât de minunată activitate care este cititul :) Nu știu cum se face, dar în ultima vreme (cam de câțiva ani…) trebuie să îmi fac o adevărată misiune de credință în a-mi impune să nu mă las cotropit de vremurile în care trăim și să citesc și să citesc și să citesc. Și îmi iese, nu zic nu. Adică, dacă mă uit în urmă, hai să zicem în ultimul an, tot am dat gata, ca medie, vreo două cărți pe lună. Unii ar zice uoauuuu, ce mult. Eu zic că, dimpotrivă, e puțin, mult prea puțin față de ce beneficii imense în plan personal îți aduce lectura bine aleasă și, foarte important, bine executată.

Dar, pe lângă cărțile de suflet, ca să zic așa, pe care le citești încet, savurându-le, mai sunt și cărțile alea ”must read”, pe zona de profesie, de interese imediate, știți voi de care zic, pentru că și voi le aveți :)) și cu care ne luptăm să le intr0ducem în programul nostru atât de încărcat.

Mă gândisem la un moment dat să analizez cum e faza cu cititul rapid. Mai mulți amici mi-au spus că ei au făcut cursuri de astea și că au fost surprinși de rezultate. Dar, firește, am rămas doar la stadiul de intenție. Și ca să vedeți cum se leagă uneori lucrurile, ieri primesc un mail în care mi se propune tocmai ce vă propun eu mai jos :)

Adică vi se oferă posibilitatea, cititorilor mei dragi ai chinezu.eu, să beneficiați de un astfel de curs, gratuit, doar pentru că aveți calitatea de (și aici mă repet, extrem de mândru, recunosc :D) cititori dragi ai chinezu.eu :) Cursul va avea loc în weekendul 12-13 martie, în București, detalii despre ce și cum le găsiți la Connie Larkin, șerifa :D care va ține cursul și aici.

Io zic că nu mai are rost să vă rețin atenția cu ce rămâneți după un astfel de curs, căci cei care sunteți interesați deja știți. Sau măcar bănuiți :)) Așa că mai bine trec la treabă și vă zic în ce constă concursul pe care îl execut aici pe blog și cum puteți intra în posesia acestui, hai să îi zicem așa, wild card :))

Cerință: Să scrieți aici în commenturi sau pe blogul vostru (cei care au blog primesc puncte suplimentare; da, știu, sunt dictator, dar am o slăbiciune pentru bloggeri :D) de ce credeți că v-ar ajuta să participați la un astfel de curs de photoreading. Dar vă rog să fiți expliciți, adică nu trei cuvinte la plezneală pentru că nu gust așa ceva. Aștept argumente în baza cărora să pot juriza.

Juriu: Eu cu neuronul meu :D Voi aprecia, după cum spuneam, dacă scrieți pe blog (ideal al ar fi un link către cele două siteuri de mai sus, că așa e frumos :D) și argumentele cu care mă loviți.

Data limită: 7 martie, ora 22.00

Mult succes, stimabililor :)

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

7 thoughts on “Cum facem să avem mai mult timp pentru citit?”

  1. Pingback: Pregatiti pentru o tequila? | coolnewz about hot thingz

  2. La mine e simplu, ideea e pentru acele documente scurte, până în 10-25 de pagini. Eu le citesc invers, de la sfârșit la început. Din titlu îți dai seama de conținut, iar de la final la început poți găsi ceea ce te interesează mult mai repede. La mine merge, nu știu la alții.

    Și nu, nu vreau să particip la concurs pentru că nu pot onora eventualul premiu câștigat.

  3. foarte faina initiativa. Felicitari! Dar cititul rapid are insa si dezavantaje. Merge intradevar pe lectura de specilitate (acel “must”. nu ala de baut) dar beletristica, o carte buna, trebuie citita ca pe o femeie – incet si apasat :)

  4. Pingback: Bloggere, dacă nu ai comunitatea care trebe, ești pastă | Chinezu

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)