Mai există pasionați de dans?

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați. Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise. Contact: cristi@kooperativa.ro

Vă întreb asta pentru că eu nu sunt. Nu m-a pasionat niciodată dansul (vorbesc din punct de vedere al spectatorului, să ne înțelegem) într-o asemenea măsură încât să vreau să merg la spectacole, indiferent că era vorba de baletul clasic sau de dansul contemporan. Dar, mă gândesc, unii dintre voi mi-ați putea spune ce am pierdut sau ce pierd prin atitudinea asta :)

Ocazie cu care vă anunț că pe 7 martie, la Club A, puteți participa la discuția ”Camera 1306 şi dansul contemporan din România” din ciclul ”Cafeneaua critică”. Participă coregraful şi dansatorul Cosmin Manolescu, împreună cu echipa spectacolului Camera 1306: dansatoarea Catrinel Catană şi Ştefania Ferchedău, coordonatoare de proiect. Moderator Ioan Bogdan Lefter. Se pot face rezervări la serial.paradise at artsf.ro sau Facebook – Eu sunt Eu; contact telefonic: 0740-300.124.0740-300.124.

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)