Caut ambasador pentru o premieră de la Teatrul Mic

Stimabililor, hai că nu mă potolesc deloc cu căutatul de ambasadori :) Iată că acum am nevoie de un ambasador al Republicii Culturale Chineze la premiera spectacolului „Primăvara doamnei Stone la Roma” de Martin Sherman după Tennessee Williams, în regia Lianei Ceterchi, de la Teatrul Mic, care va avea loc miercuri, 7 martie, ora 19.00.

Așa că cine vrea să fie ambasadorul meu la acest eveniment (și care va primi o invitație dublă) va trebui să facă următoarele:
– să îmi spună în comentariu cu ce așteptare se va duce la acest spectacol
– să meaegă să vadă spectacolul, firește :D
– să scrie cronica spectacolului pentru Republica Culturală Chineză

Aștept comentariile voastre până marți, 6 martie, ora 23.59.  Succes!

Program Teatrul Mic 5-11 martie

3 comentarii la “Caut ambasador pentru o premieră de la Teatrul Mic

 1. AndreiArde Răspunde

  cre’ ca cel mai probabil piesa de teatru va fi despre primavara si despre doamna stone care face o vizita la roma :lol:.

 2. BogDan Răspunde

  Pentru cine a fost interesat de Williams, vacanţa la Roma a fost momentul în care stimatul domn Tennessee s-a îndrăgostit de un italian. Na, l-a şi ajutat după aceea, oferindu-i sprijinul material de care avea nevoie. Partea financiară a rămas, dar iubirea i-a trecut când a sosit acasă, iubindu-se cu un fel de Navy italian :) Obiceiurile rămân, nu? Iubire mare, asta italiană :)) Aş putea spune că na, cu perversiuni.
  Aşteptări? Hehe. Deschidere.
  Şi da, consideră-mă în concurs :) Să nu mă întrebi motivele. Le explic diseară, la Silver Church, dacă ne vedem :)

 3. Stan Elena Răspunde

  Este visul meu sa devin ambasador cultural, sa ma bucur de spectacole de calitate, sa invat din actele si scenele de viata ale altora! Ar fi minunat sa pot trai din scris, dar nu am eu norocul acesta!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sau comentează direct cu contul tău de Facebook: