Ăăăăăă, care e faza cu ambalajul ăăăăsta?

NOU: Îți recomand masterclassul meu de digital marketing în 22 lecții video.

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D

Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.300 de abonați.

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro

Sunt chestii pe care nu le pot înțelege. Și chiar dacă mi-ar explica cineva vreo 7 ore cum de s-a întâmplat așa ceva, tot nu pot înțelege. Cum să înțelegi că nu a verificat nimeni (pot să zic nimeni, da, având în vedere ce a ieșit?) ambalajul ăsta înainte de a ieși pe piață. Unde mai pui că vorbim, totuși, de un produs care nu e nici pe departe cel mai ieftin din zona detergentelor, e cu pretenții. Dar asta contează mai puțin, desigur, căci și dacă era o cutie de scobitori, tot aia era.

PS Pentru cei care nu v-ați prins, este vorba de toate diacriticile care sunt scrise altfel decât restul textului. Iar dacă vreți să îmi spuneți că nu e mare șemecherie, atunci vă zic doar atât: aha.

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

6 thoughts on “Ăăăăăă, care e faza cu ambalajul ăăăăsta?”

  1. pai a scris cu bold si fontu respectiv nu are diacriticele in blod… evident ca nimeni nu a facut o minima verificare si prin urmare a trimis la print eticheta
    vorba aia: asa produs…

  2. Poate spun prostii, si va rog sa ma corectati, dar nu cumva diacriticile se vad altfel scrise cu OS, Mac? Sau poate la anumite tipuri de fonturi… Oricum nu-i o scuza… ziceam doar in ideea ca cineva mai neinitiat ar fi putut fi „blocat” si de astfel de scapari ale instrumentelor de lucru.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)