Ăăăăăă, care e faza cu ambalajul ăăăăsta?

Sunt chestii pe care nu le pot înțelege. Și chiar dacă mi-ar explica cineva vreo 7 ore cum de s-a întâmplat așa ceva, tot nu pot înțelege. Cum să înțelegi că nu a verificat nimeni (pot să zic nimeni, da, având în vedere ce a ieșit?) ambalajul ăsta înainte de a ieși pe piață. Unde mai pui că vorbim, totuși, de un produs care nu e nici pe departe cel mai ieftin din zona detergentelor, e cu pretenții. Dar asta contează mai puțin, desigur, căci și dacă era o cutie de scobitori, tot aia era.

PS Pentru cei care nu v-ați prins, este vorba de toate diacriticile care sunt scrise altfel decât restul textului. Iar dacă vreți să îmi spuneți că nu e mare șemecherie, atunci vă zic doar atât: aha.

6 comentarii la “Ăăăăăă, care e faza cu ambalajul ăăăăsta?

 1. haivas Răspunde

  Semnatura de mana, e totusi de mare efect! Aduce un plus de credibilitate :)

  • chinezu Răspunde

   @haivas
   Zici? La cat de tare m-a deranjat faza cu diacriticile, putea semna si Fuego, ca tot nu ma interesa =))

 2. Dan Ciulea Răspunde

  pai a scris cu bold si fontu respectiv nu are diacriticele in blod… evident ca nimeni nu a facut o minima verificare si prin urmare a trimis la print eticheta
  vorba aia: asa produs…

 3. haivas Răspunde

  Poate spun prostii, si va rog sa ma corectati, dar nu cumva diacriticile se vad altfel scrise cu OS, Mac? Sau poate la anumite tipuri de fonturi… Oricum nu-i o scuza… ziceam doar in ideea ca cineva mai neinitiat ar fi putut fi „blocat” si de astfel de scapari ale instrumentelor de lucru.

 4. mar Răspunde

  @haivas – nu, fonturile nu se văd altfel pe mac.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sau comentează direct cu contul tău de Facebook: