10 comentarii la “Nu interesează pe nimeni cum funcționează Facebook

 1. Dan Reply

  Chiar te rog sa ne spui. Bafta!

 2. rivi Reply

  nu numai ca nu intereseaza pe nimeni cum functioneaza, majoritatea habar n-au sa utilizeze macar fara sa deranjeze, nu mai punem in balanta folosirea fb in scop productiv

 3. VirtualKid Reply

  Are si momente in care functioneaza prost, in sensul ca nu actualizeaza totul, motiv pentru care ratezi mesaje….

 4. pase scurte Reply

  din punctul meu de vedere facebookul nu-i nimic altceva, decat o retea inteligenta de spionaj

 5. Sergiu Reply

  Doar pentru ca interesul lui pe acest domeniu este unu foarte scazut, nu inseamna ca asta este reactia lui si la celelalte lucruri din jur. La urma urmei mai bine te concentrezi pe un singur domeniu, dar foarte bine, decat pe mai multe, cu interes scazut sau indiferent.

 6. Anna Reply

  Asteptam opiniile dupa conferinta!

 7. Loredana Reply

  De obicei acele persoane interesate de ce si cum functioneaza sunt cei care doresc sa aiba o cat mai buna prezenta (a lor sau pentru paginile pe care le administreaza). Cumva adica, sunt in domeniu – cu inteles extins, cu alte cuvinte nu cu referire doar la cei din marketing/PR/social media ci si la toti cei care isi doresc sa castige vizibilitate (sa nu uitam ca Facebook aduce mult trafic). Insight-urile sunt clar pentru cei care merg mai departe – monitorizare, interes cu privire la ce e cel mai comentat, momente si asa mai departe. Sigur, mai sunt si alte persoane care doresc sa mai afle una-alta, dar rareori cei interesati de asemenea date sunt din afara celor amintiti – sau cel putin asa a fost cu cei cu care am discutat eu. Acum ramane sa ne spui si ce zic specialistii amintiti in post :)

 8. Mihnea Reply

  Facebook e rezultatul muncii de ani de zile a unor specialisti in domeniul social media, ar fi bine daca ar fi pe intelesul tuturor, acest lucru insa nu se poate, e o utopie sa credem asta. Important e ca noi ca specialisti sa stim cat putem de multe despre Facebook.

  Astept si eu cu interes ce s-a spus la conferinta!
  Succes

 9. Andrei Reply

  Mi se pare ca facebook e un mega instrument de marketing care vinde date personale despre fiecare utilizator, nu observati ca vi se baga reclama in dependeta de locatiile unde ati fost. Incercati un simplu experiment , ducetiva in mall si porniti datele mobile pe telefon sau incercati sa va conectati la un free wifi din mall. Si o sa vedeti ca in moemtul cand ajungeti acasa o sa primiti reclame pe facebook de la magazinele din mall. Deci sigur suntem urmariti si datele astea sunt vandute cu bani grei companiilor de marketing.
  Merci!

  • Friptu Reply

   De parca spui mare lucru, se stie despre asta deja de mult timp.
   Calm bro!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.