Dacă vrei să știi cât costă o prezență decentă a unui brand în social media, hai la cursul nostru. Dar vezi că early-birdul zboară repede, să știi :D

Caut ambasador pentru un eveniment de fashion

Poate vă întrebați de ce vorbesc despre fashion acilea în Republica Culturală Chineză. Pentru că am informații clare că ce prestează Lena Criveanu, designerul român care a participat la prestigiosul Berlin Fashion Week – edițiile 2011 și 2012, are treabă cu arta, de aia :D

Cum eu nu pot ajunge la un prea-frumos eveniment pe care îl organizează, am zis că nu se face să nu am un ambasador la fața locului. Așa că am nevoie de cineva care să mă reprezinte cu succes și abnegație patriotică la evenimentul are loc vineri, 2 martie, ora 14.30 la Atelierul de Creație Lena Criveanu (strada Atelierului, nr 24 – punct de reper Hotelul Ibis Gara de Nord).

Dacă sunteți doritori, aștept să îmi faceți un semn, colea în comentarii, până pe 1 martie, ora 23.59, ca să am timp să anunț cine merge. Merci :)

Spre documentare: Portofolio Lena Criveanu eng

6 comentarii la “Caut ambasador pentru un eveniment de fashion

 1. Ciprian Neculai Reply

  Pick me, pick me! Promit sa fotografiez evenimentul si sa te reprezint cum pot eu mai bine :)

 2. Onics Reply

  Uite, Ciprian face poze si eu iau notite! :)

 3. Dragan Reply

  Salutare.
  Am dezvoltat un proiect pe fashion iar acum urmeaza inca doua. Imi plac evenimentele de moda, mai ales ca le inteleg si sunt din sfera mea de interes.
  Arunca, te rog, o privire pe blogul meu & co si astfel iti vei forma o parere. Asta pentru ca ne propunem sa educam, sa constientizeze oamenii ca haina spune o poveste.
  Deci, din ce vad, intrebarea nu este de ce sa ma alegi pe mine, ci de ce sa nu ma alegi pe mine.
  Te salut, domnule!

 4. Daniela Reply

  Buna Cristian,

  Ar fi o adevarata incantare pentru mine, mai ales ca sunt pasionata de moda si imi doresc sa lucrez pentru un designer roman. Am experienta de 5 ani in PR, ceea ce cred ca ajuta. :)

  Astept cu entuziasm raspunsul tau!
  D

 5. Anca Duma Reply

  @Dragan si @Danielasunteti asteptati si voi! Va rog sa-mi confirmati prezenta pe duma[punct]anca [at] gmail.com!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.