Repetiția Holograf cu bloggeri

Vin anumite momente în viața unui om în care își dă seama că a adăugat niște trandafiri la buchetul vieții, cum ar veni :D Așa am pățit și eu când, la invitația tovarășei Ruxa, am participat la una din repetițiile Holograf, pentru concertul lor ”Love Affair”, care va avea loc pe 24 februarie, de la 19.30, la Sala Palatului Polivalentă. Mai jos câteva gânduri care m-au pălit corespunzător când mă uitam la băieți cum se pregătesc. Cu liniuțe, să fim organizați. Și cu mențiunea că sper ca Ruxa să aibă și pe viitor astfel de #obiceiurisanatoase :D

– În primul rând trebuie spus că cei din Holograf sunt oameni faini și simpatici. Cu o steluță în plus pentru Mugurel (vezi foto, cum se zice în presă :D), cel care a fost ghidul nostru printre cele ”holografice”. Am povestit cu ei, i-am întrebat tot felul de chestii, gen ”Dan Bitman la ce știe cânta în afară de microfon?” :), mi-am găsit o cunoștință comună din Baia Mare, adică small talk așa cum fac oamenii normali. Fără fițe din partea lor, fără simandicoșenii.

– Mi-a plăcut foarte mult spiritul din echipa care îi ajută să cânte cum cântă. Și care stau mereu și mereu în umbră, dar care pun umărul decisiv la succesul Holograf. Drept pentru care vreau să îi salut pe această cale și să le mulțumesc, atât cât contează, pentru ceea ce fac :) Claudiu, Adi, Titi și Adi, jos pălăria!

– Ca fost chitarist și inițiator de pui de trupă acuma… sau lasă, nu mai zicem anii :D, îmi place foarte tare să asist la repetiții, să văd cum se nasc piesele sau abordarea lor, discuția din interiorul trupei pe sistemul ”ar fi mai bine așa”, intervențiile sunetistului, toate acestea mă atrag într-un mod corespunzător, pe care nici nu mai încerc să mi-l explic.

– Holograf este o trupă profesionistă. Bine, e truism ce spun eu aici, dar când îi vezi, după atâția ani de prestat în câmpul muncii, cum ar veni, că stau și repetă de nu știu câte ori o piesă până le place cum iese (zicând mereu ”trebuie să sune bine în sală, că de aia vin oamenii acolo”), nu ai cum să nu îi respecți.

– Mi-e greu să vă spun fiorii pe care i-am simțit când i-am auzit cântând piesele cu care am crescut precum ”Umbre pe cer” sau ”Singur pe drum”…

– Încă nu am ascultat albumul, dar zilele următoare o voi face și voi reveni cu părerea mea. Oricum rămâne de colecție, căci e cu autograful băieților :)

Ia uite și o poză. Făcută de Ruxa cu săpuniera din dotare :) În care, pe lângă je și cei din Holograf, le puteți vedea pe Anca și pe Monica.

7 comentarii la “Repetiția Holograf cu bloggeri

 1. Gabitelu Reply

  totul ar fi fost perfect in ultima poza fara tigara din mana lui Bittman:))
  serios acum.. stiu lume care considera ca holograf sunt cei mai profi ca sunet pe scena din Romania..
  Mi-ar placea sa ma mai duc la INCA un concert de-al lor.
  Sunt si singurii la care chiar stiu sa le fredonez toate piesele, ptiu drace!:))

 2. Chinezu Reply

  @Gabitelu
  Nu e tigara, e pix. Care fumega, ma rog, dar tot pix este… =))

 3. Monica Reply

  Hei a fost f frumos:)

  Ma bucur tare mult ca te-am si cunoscut:)

  Ps. Ti-am “furat” pozele si sper sa ne revedem cu bine:) la tratrul Masca:P

 4. delia Reply

  deci, ai…….. stat …….. cu ……..cei ………. de……….. la ……….HOLOGRAF?!?!?! (si aici io lesin)…………(si aici vii si-mi dai tu doua palme sa-mi revin :):):) ca de-aci-ncolo……. NO COMMENT decat ca nu cred ca-mi pot imagina ce-ai simtit sa-i cunosti personal… (zise taranca de Lapus:)

 5. Holograf: Love Affair şi emoţii! |
 6. Gabitelu Reply

  @Chinezu
  pix, pix, cum zici tu:)) Imi cer scuze publice :P

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.