Caut ambasador la un prea-frumos concert de 1 Martie

Despre tovarășul doctor în chimie (dap, asta este el în ”civilie” :D) Make am mai scris aci la mine și o să mai scriu multă vreme de acum înainte. Lasă că e membru de bază în DreamTeamRO, lasă că e enciclopedie ambulantă când vine vorba despre sport, lasă că e folkist de mare angajament, astea sunt extrem de importante, dar nu decisive. Cel mai important lucru este că Make face parte din acea categorie de oameni de comitet, pe care te poți baza și cu care nu numai că nu ți-e frică să mergi la drum, dar e chiar indicat :)

Bun, acestea fiind spuse (Make, berea pentru această odă o dai la Focșani, da? :D), vă invit să mergeți la concertul lui de pe 1 Martie, din Club Aida, Calea Victoriei nr. 16-20, căci Make e un showman care îți face seara să zâmbească (pfoai, ce metaforă am intromisionat aici… :D).

Din păcate, eu voi fi plecat din București, așa că nu o să pot participa. Dar vreau neapărat să am pe cineva care să reprezinte Republica Culturală Chineză la locul faptei și care să scrie despre concert acilea. Așa că vă provoc să răspundeți la întrebarea ”Cum se împacă folkistul Make cu doctorul în chimie Marius Matache?” și cea/cel care mă va binedispune corespunzător va primi o invitația dublă la concert, plus câte 2 beri (hai, treacă de la mine, zicem băuturi la modul general :D) pe bugerul Republicii Culturale Chineze. Aștept comentariile voastre până pe 27 februarie, ora 23.59. Succesuri, cum ar veni :D

Rezervarile se fac telefonic la numarul 0726.318.463.

6 comentarii la “Caut ambasador la un prea-frumos concert de 1 Martie

 1. Malina Reply

  eu?

  • Chinezu Reply

   @Malina
   Tu ce? Ca vad ca nu ai raspuns la intrebare :D

 2. Adelina Reply

  Pai Chimistul Marius se concetreaza, aplica o formula magica de alchimie si chitara scoate sunetele faine :P

 3. Malina Reply

  Of Doamne, ca uituca mai sunt … am uitat sa adaug exact comentariul.

  Raspunsul este logic si foarte simplu: in viata, totul se reduce la chimie, fie ca este vorba despre muzica, fie ca este vorba despre laboratoare, iar Monsieur Marius a reusit sa le imbine, intr-un mod minunat, pe amandoua.

  Am auzit ca mai exista cazuri de acestea … De exemplu, it-istul Vlad canta foarte bine cu a lui Trupa Atelier … Deci, nothing is impossible! :)

 4. Dragos Reply

  Dommnu Make, asa cum il stim toti, canta muzica folk.Dar e si el om, si dupa ce consuma cateva substante organice dizolvate in H20, unii carcotasi spun ca poate canta si hard-rock.Nu s-a demonstrat stiintific ca substantele respective ar constitui un pericol ptr sanatatea lui.

 5. Dragos Reply

  Cristi, eu zic sa-mi dai mie invitatia aia dubla si o iau pe Malina pe post de brand ambasador ! ce zici ? ;)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.