Salut cu mare drag ”Ziua bloggerilor” la Teatrul Masca

Relația mea cu Teatrul Masca a început așa cum se cuvine în social media. Evident că știam și înainte de acest brand cultural, dar doar așa cum știam și despre altele, adică la nivelul că există și cam atât. Dar prezența sa constantă pe blog și pe twitter m-a apropiat foarte tare de ei. Așa că anul trecut, ca un gest de respect față de activitatea celor de la Masca în social media, m-am implicat, alături de tovarășii din DreamTeamRO, în ceea ce va rămâne una din cele mai faine isprăvi culturalo-2.0 din ultima vreme, un spectacol exclusiv pentru peste 100 de bloggeri :)

Anul acesta, îmi permit să spun că relația a avoluat spre un alt nivel. Căci Anca, Mihai, Ștefan și toată echipa de la Teatrul Masca au decis că și-au făcut mult prea mulți prieteni prin blogosferă ca să nu își arate prețuirea pentru ei. Așa că au venit cu ideea de ”Ziua Bloggerilor la Teatrul Masca”. Vă dați seama că mi-a crescut ficatul când am auzit așa ceva, mai ales (extrem de important in my book) că ei au venit cu propunerea, ei o gestionează. Pentru că spre deosebire de anul trecut, acum Teatrul Masca este un brand despre care putem spune că este ”de-al nostru”, că face parte din comunitatea noastră. Și se vede asta în fiecare zi :)

Felicitări, dragilor de la Teatrul Masca, și ne vedem la locul faptei :D

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

5 thoughts on “Salut cu mare drag ”Ziua bloggerilor” la Teatrul Masca”

  1. Da. Datorita tie m-am imprietenit excelent cu oamenii de la Masca. Atat de bine incat am reusit sa organizam si concursuri impreuna cu invitatii la teatru. Felicitari DreamTeam pentru botez sa zicem asa si felcitari Masca pentru insistenta si persistenta in online :)

  2. Speram ca intalnirea de anul acesta sa se transforme intr-o intalnire anuala sau bi-anuala :) pentru ca vad ca prietenii nostri din online sunt din ce in ce mai multi! Multumim Chinezu si DreamTeamRo. Ne vedem marti!

  3. Pingback: Mai online cu un an! | Teatrul Masca Blog

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Top articole din această secțiune

4900 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)