Hai să învățăm 2.0 împreună. Sau nu.

Presupun că deja știți de faza cu #damzapada. Adică ne-am adunat 40 de bloggeri, la inițiativa lui Ionuț și a lui Hoinaru, și am curățat căile de acces către Spitalul Municipal. Cu largul sprijin al Alinei Gorghiu, care ne-a făcut rost de 20 de lopeți, Urban SA a venit cu sprijinul logistic și cu mulțumiri către Bancpost, care ne-a oferit ceai și cafea și către PHD, care ne-a oferit niște felii de pizza. Mi-a plăcut că aceste branduri ne-au făcut surpriza să vină și să fie alături de noi? Oh, da, și le felicit pentru asta.

Se dau următoarele
Bun. Recapitulăm: 40 de bloggeri au ieșit și au curățat zăpadă. Au făcut poze, s-au filmat, s-au simțit bine. Dar, repet, au curățat căile pietonale de acces către Spitalul Municipal. Care altfel nu prea ar fi avut șanse să fie curățate.

Se cere
– care este cea mai mare vină a acestor bloggeri? Aceea că s-au fotografiat și s-au filmat la un eveniment de care s-au simțit mândri? Și din cauza asta merită acești bloggeri luați la mișto?
– ar fi fost mai bine să ținem acțiunea asta secretă? Cu riscul de a participa la ea doar 7? Sau a fost mai bine că am promovat-o și am încercat să aducem cât mai mulți bloggeri? Chiar dacă asta a însemnat, pentru unii, că ne-am dat șmecheri/
– era mai bine să rămână zăpada necurățată ca să nu zică lumea că iar se bagă bloggerii în seamă?

Vă dau și filmul de mai jos, realizat de Auraș. Cu precizarea că atunci când o să ne adunăm mai mulți bloggeri și nu o să ne distrăm și nu o să arătăm că ne distrăm, atunci putem pleca acasă, băăăă, triștilor!

Plus niște poze aici și aici și aici.

16 comentarii la “Hai să învățăm 2.0 împreună. Sau nu.

 1. parazitul Răspunde

  Nu trebuia sa fie secreta treaba.Poate ca se vor apuca mai multi sa faca o astfel de chestie, cat despre poze si video, mi se pare normal sa fie facute.Sunt multi ‘batmani’ :D care nu cred pana nu vad.Asa aveti dovada si peste ani cand veti privi aceste poze…

 2. Catalina Răspunde

  Ati pus mana de la mana si ati facut curatenie luna! Felicitari! Si ce daca ati imbinat utilul cu placutul? Ati dat zapada si v-ati si distrat! Sunteti un exemplu pentru carciumarii care stiu sa deszapezeasca doar in fata birtului!

 3. Whiteman Răspunde

  Foarte tare! S-au adunat cîţiva oameni, i-au ajutat pe alţii fără să pretindă ceva în schimb. Şi s-au şi distrat între timp. Ţineţi-o tot aşa!

 4. Auras Răspunde

  Cam acelasi tip de intrebari le-am pus si eu :)
  http://aurasmihai.ro/2012/02/si-care-e-problema/
  Haters gonna hate

 5. Radu Răspunde

  Mi-ar place sa vad cat mai multi oameni care se lauda cu ce fac si care se distreaza facand ceva util pentru comunitatea in care traiesc. Pot sa apara si la televizor daca vor, numai sa faca ceva util.

 6. zoltybogata Răspunde

  Foarte frumos gestul vostru.

 7. Natural Răspunde

  Foarte bine ati facut. Probabil ca sunt multi invidiosi ca n-au ajuns la actiune :)

 8. alina gorghiu Răspunde

  Genial interviul :)))))))) Am retinut-o pe aia cu piscotul :))))

 9. Bibliotecaru Răspunde

  Am râs ce am râs, după care mi s-a făcut poftă de pizza…

 10. chinezu Răspunde

  Va multumesc pentru ca ati inteles ce am facut noi acolo. Sau, cel putin, nu vi se pare ceva anormal :)

 11. Gabi Răspunde

  Jos palaria.

 12. Iulian Răspunde

  Am vazut si eu articolul in care erati luati la misto’. Primul lucru la care m-am gandit a fost: Ba, au facut oamenii treba pentru care s-au strans? Da. Pai si atunci ce conteaza ce au facut in timpul actiunii si dup-aia? Felicitari pentru initiativa si pentru ca v-ati miscat oscioarele in ajutorul comunitatii.

 13. Șerban Răspunde

  Manafu a adunat ‘jdă bloggeri la Secret Santa. Prin email. #doaroidee

 14. Nebunia Răspunde

  Mai dar ati fost criminali in video :)) si tu si Auras :))

 15. lacramioara Răspunde

  Felicitari voua tuturor pentru initiativa.!!
  Si da, Chinezule, in ziua de azi trebuie sa justifici faptele bune si promovarea lor, pentru ca e ceva „anormal”. Pentru ca prea ne-am obisnuit cu nepasarea si nesimtirea celor din jur … si, mai ales, promovam toate mizeriile!
  Jos palaria in fata voastra.

  PS: interviul cu tine merge dat in Prime-Time. Ar descreti fruntile multor romani :)

 16. Cenu Răspunde

  Tare initiativa, esti tare Chinezule in Video.
  O s-o facem si pe la noi, cu bloggeri disponibili sa dea zapada.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sau comentează direct cu contul tău de Facebook: