Un salut pentru toți cei care nu fentează muzica

Săptămâna trecută am fost la lansarea parfumului Kokorico, realizat de Jean Paul Gaultier, la invitația Laviniei Ivas, country manager Douglas România (fina mea, da, mă mândresc cu asta :D). Și acolo am avut ocazia să îi ascult live, pentru prima oară, pe cei de la Juke Box. Pe lângă faptul că băieții și Jo sunt foarte buni la ceea ce fac, uitându-mă la ei cum întrețin excelent atmosfera într-un mod care era foarte natural și parcă fără să facă nici un efort, m-am gândit la cât de greu este să ajungi să transmiți acest firesc atunci când cânți live.

Vlad, care cântă și el în Trupa Atelier și o face foarte bine, precum și Make și toți cei care mai cântă live pot să confirme cât de greu este să transmiți acest firesc pe scenă și câtă muncă se află în spatele unei asemenea prestații. Ca să aveți un termen de referință, imaginați-vă de câte ori ați asistat la un concert unde toate păreau că sună ca pasta, de la voce și instrumente, până la unitatea uzicală a trupei (extrem de important lucru) sau modul în care cei de pe scenă comunicau cu cei din public.

De aceea o zic încă o dată că îi apreciez corespunzător pe cei care nu mimează muzica, pe cei care nu o fentează, pe cei care cântă live în fața spectatorilor :)

Foto: Douglas România

2 comentarii la “Un salut pentru toți cei care nu fentează muzica

  1. Alexandra Răspunde

    Am fost la un concert Juke Box in urma cu doi ani, in Timisoara: sunt absolut dementiali! Cu greu am mai reusit sa ma distrez atat de fain si pe la alte concerte. :)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sau comentează direct cu contul tău de Facebook: