Un salut pentru toți cei care nu fentează muzica

NOU: Îți recomand masterclassul meu de digital marketing în 22 lecții video.

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D

Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.300 de abonați.

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro

Săptămâna trecută am fost la lansarea parfumului Kokorico, realizat de Jean Paul Gaultier, la invitația Laviniei Ivas, country manager Douglas România (fina mea, da, mă mândresc cu asta :D). Și acolo am avut ocazia să îi ascult live, pentru prima oară, pe cei de la Juke Box. Pe lângă faptul că băieții și Jo sunt foarte buni la ceea ce fac, uitându-mă la ei cum întrețin excelent atmosfera într-un mod care era foarte natural și parcă fără să facă nici un efort, m-am gândit la cât de greu este să ajungi să transmiți acest firesc atunci când cânți live.

Vlad, care cântă și el în Trupa Atelier și o face foarte bine, precum și Make și toți cei care mai cântă live pot să confirme cât de greu este să transmiți acest firesc pe scenă și câtă muncă se află în spatele unei asemenea prestații. Ca să aveți un termen de referință, imaginați-vă de câte ori ați asistat la un concert unde toate păreau că sună ca pasta, de la voce și instrumente, până la unitatea uzicală a trupei (extrem de important lucru) sau modul în care cei de pe scenă comunicau cu cei din public.

De aceea o zic încă o dată că îi apreciez corespunzător pe cei care nu mimează muzica, pe cei care nu o fentează, pe cei care cântă live în fața spectatorilor :)

Foto: Douglas România

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

2 thoughts on “Un salut pentru toți cei care nu fentează muzica”

  1. Pingback: Care este parfumul vostru preferat? Dacă aveți unul, desigur | Chinezu

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)