Care este parfumul vostru preferat? Dacă aveți unul, desigur

NOU: Îți recomand masterclassul meu de digital marketing în 22 lecții video.

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D

Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.300 de abonați.

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro

Hai să vă spun din start de ce am fost la lansarea parfumului Kokorico, realizat de Jean Paul Gaultier. Pentru că așa mi-a dat ”ordin” Lavinia Ivas, country manager al Douglas România. Bine, titulatura asta pompoasă nu m-ar fi emoționat nici un milimetru, dar ceea ce m-a făcut să zic ”să trăiți, șefa, la ordin!” a fost faptul că Lavinia este, dincolo de orice, o prietenă foarte bună și (cu maximă onoare o spun) fina mea :) Așa că, pentru a stârpi din start orice potențial scandal în sânul familiei :D, am luat câțiva tovarăți întru ale blogosferei cu mine și am purces la lansarea cu pricina. Mai zic doar că Lavinia m-a rugat să invit câțiva bloggeri, ocazie cu care salut deschiderea reprezentanței din România a celui mai mare retailer european de parfumerie și produse cosmetice către social media :)

Eu nu prea am treabă cu zona asta de parfumerie. Pentru că am un nas degrabă simțitoriu și prefer și after shave-ul și deodorantul și (în rarele ocazii în care mă dau) parfumul care abia se simt. Spre deloc :)) Așa că ocaziile în care intru într-un astfel de magazin sunt extrem de rare. De aceea întâlnirea cu magazinul Douglas din Băneasa Shopping City a fost oareșce surpriză. Pentru că este foarte mare și cu foarte multe produse. Aș zice că îngrozitor de multe produse, dar mă abțin, căci nu e felia mea :)) Fetele de acolo foarte simpatice au încercat să facă puțină lumină în necunoașterea mea întru ale degrabă mirositoarelor substanțe, dar au renunțat în curând, văzând impenetrabilul zid de care se loveau în ceea ce mă privește :))

Lume multă la lansare, atmosfera întreținută excelent de trupa Jukebox, ocazie cu care i-am văzut pentru prima dată live și chiar mi-au plăcut. Ai mei bloggeri, cu o anumită nuanță de invidie o spun, erau mult mai pricepuți decât mine la fața locului. Bine, nu vă gândiți că imediat o sa își deschidă un blog de parfume :)) Dar, oricum, ei erau mai pe fază decât your truly. Dovada irefutabilă a ceea ce spun eu este să citiți ce au scris Radu, Papen, Mariciu și Andrei.

Mai jos un film interesat în care puteți vedea cum se fabrică parfumul Kokorico, precum și o galerie foto de mare angajament, în care vă recomand să vedeți interesul lui Papen în a face o poză cu colegii săi bloggeri :D

[nggallery id=3]

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

16 thoughts on “Care este parfumul vostru preferat? Dacă aveți unul, desigur”

  1. Pingback: Un salut pentru toți cei care nu fentează muzica « Republica Culturală Chineză

  2. Arata minunat – pozele de la eveniment spun ca v-ati distrat. Despre parfum – numai de bine, doar ca nu il stiu asa ca o sa ma uit;) Ca sa raspund insa la intrebare da, am un parfum preferat: Lancome – Miracle. Asta si pentru ca pana acum e singurul care miroase foarte bine pe mine timp indelungat. Inca mai caut un altul cu care sa ma impac la fel de bine ;)

  3. hhmm la fileu asta… Boucheron, un parfum tare, nu ti-ar placea , deci , Chinezule, dar pentru mine unicul….miroase a orient deci a mosc si …si nu-l prea gasesc in Romania…uf..mi-am zis pasul…diacriticile astea…:)))

  4. Parfumul meu preferat este, de peste 20 de ani, Montana, dar nu prea se mai fabrica, de aceea am trecut la Shalimar (Guerlain). Uneori mai iau un alt Guerlain sau un Givenchy . Am si un Jean Paul Gaultier – Fragil. Foarte bun. Sper ca si Kokorico e la fel.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)