23.07.2017

Care este parfumul vostru preferat? Dacă aveți unul, desigur

Hai să vă spun din start de ce am fost la lansarea parfumului Kokorico, realizat de Jean Paul Gaultier. Pentru că așa mi-a dat ”ordin” Lavinia Ivas, country manager al Douglas România. Bine, titulatura asta pompoasă nu m-ar fi emoționat nici un milimetru, dar ceea ce m-a făcut să zic ”să trăiți, șefa, la ordin!” a fost faptul că Lavinia este, dincolo de orice, o prietenă foarte bună și (cu maximă onoare o spun) fina mea :) Așa că, pentru a stârpi din start orice potențial scandal în sânul familiei :D, am luat câțiva tovarăți întru ale blogosferei cu mine și am purces la lansarea cu pricina. Mai zic doar că Lavinia m-a rugat să invit câțiva bloggeri, ocazie cu care salut deschiderea reprezentanței din România a celui mai mare retailer european de parfumerie și produse cosmetice către social media :)

Eu nu prea am treabă cu zona asta de parfumerie. Pentru că am un nas degrabă simțitoriu și prefer și after shave-ul și deodorantul și (în rarele ocazii în care mă dau) parfumul care abia se simt. Spre deloc :)) Așa că ocaziile în care intru într-un astfel de magazin sunt extrem de rare. De aceea întâlnirea cu magazinul Douglas din Băneasa Shopping City a fost oareșce surpriză. Pentru că este foarte mare și cu foarte multe produse. Aș zice că îngrozitor de multe produse, dar mă abțin, căci nu e felia mea :)) Fetele de acolo foarte simpatice au încercat să facă puțină lumină în necunoașterea mea întru ale degrabă mirositoarelor substanțe, dar au renunțat în curând, văzând impenetrabilul zid de care se loveau în ceea ce mă privește :))

Lume multă la lansare, atmosfera întreținută excelent de trupa Jukebox, ocazie cu care i-am văzut pentru prima dată live și chiar mi-au plăcut. Ai mei bloggeri, cu o anumită nuanță de invidie o spun, erau mult mai pricepuți decât mine la fața locului. Bine, nu vă gândiți că imediat o sa își deschidă un blog de parfume :)) Dar, oricum, ei erau mai pe fază decât your truly. Dovada irefutabilă a ceea ce spun eu este să citiți ce au scris Radu, Papen, Mariciu și Andrei.

Mai jos un film interesat în care puteți vedea cum se fabrică parfumul Kokorico, precum și o galerie foto de mare angajament, în care vă recomand să vedeți interesul lui Papen în a face o poză cu colegii săi bloggeri :D

[nggallery id=3]

Despre autor: Cristian China-Birta

Blogger din 2007. Toamna :)) Antreprenor din 2009. Mândru membru al Kooperativa 2.0.

Despre presa curului și curul presei

Îl ajutăm pe Sergiu să câștige 2000 de lire. Cu doar un vot!

16 comentarii

 1. miercuri, 15 februarie 2012, 11:22

  Nu știu, nu eu! Murgeanu e de vină, el mă ținea de vorbă la telefon :))))

  Răspunde
 2. miercuri, 15 februarie 2012, 11:26

  […] February 15th, 2012 | Categorii: Oameni | Lasa un comentariu Săptămâna trecută am fost la lansarea parfumului Kokorico, realizat de Jean Paul Gaultier, la invitația Laviniei Ivas, country manager Douglas România […]

  Răspunde
 3. miercuri, 15 februarie 2012, 11:31

  Papen rocks! :D

  Răspunde
 4. miercuri, 15 februarie 2012, 11:35

  Arata minunat – pozele de la eveniment spun ca v-ati distrat. Despre parfum – numai de bine, doar ca nu il stiu asa ca o sa ma uit;) Ca sa raspund insa la intrebare da, am un parfum preferat: Lancome – Miracle. Asta si pentru ca pana acum e singurul care miroase foarte bine pe mine timp indelungat. Inca mai caut un altul cu care sa ma impac la fel de bine ;)

  Răspunde
 5. Ioana
  miercuri, 15 februarie 2012, 11:43

  Pentru doua parfumuri (pana acum) sunt in stare sa „ma dau peste cap”: Crystal Noir si Midnight Poison .

  Răspunde
 6. miercuri, 15 februarie 2012, 12:06

  Ca sa raspund titlului: Givenchy Blue Label.

  Răspunde
 7. cri
  miercuri, 15 februarie 2012, 12:30

  hhmm la fileu asta… Boucheron, un parfum tare, nu ti-ar placea , deci , Chinezule, dar pentru mine unicul….miroase a orient deci a mosc si …si nu-l prea gasesc in Romania…uf..mi-am zis pasul…diacriticile astea…:)))

  Răspunde
 8. miercuri, 15 februarie 2012, 13:29

  Parfumul meu preferat este, de peste 20 de ani, Montana, dar nu prea se mai fabrica, de aceea am trecut la Shalimar (Guerlain). Uneori mai iau un alt Guerlain sau un Givenchy . Am si un Jean Paul Gaultier – Fragil. Foarte bun. Sper ca si Kokorico e la fel.

  Răspunde
 9. miercuri, 15 februarie 2012, 14:39

  Channel Blue…

  Răspunde
 10. miercuri, 15 februarie 2012, 15:49

  Ma dau cu Givenchy- Amarige din clasa a VIII-a. Imi plac si alte parfumuri dar nu suficient incat sa renunt vreodata la asta. Uneori mi-e dor de el :))

  Răspunde
 11. miercuri, 15 februarie 2012, 15:54

  Pentru barbati, Clive Christian.
  Pentru femei, Annick Goutal si Kilian.

  Mersi

  Răspunde
 12. miercuri, 15 februarie 2012, 17:03

  Am incercat ceva parfumuri pana sa ma hotarasc la unul, dar de vreo 4-5 ani sunt fan Bulgari – Aqua :)

  Răspunde
 13. miercuri, 15 februarie 2012, 21:57

  eu decat o intrebare am: parfumul se bea la shot sau la halba? cum va place? sec, demisec, demidulce sau dulce?

  Răspunde
 14. miercuri, 15 februarie 2012, 23:30

  Parfum barbatesc: CK In2U dar catodata folosesc si alte parfumuri :)
  Parfum de dama : Chanel Chance – clar !

  Răspunde
 15. joi, 16 februarie 2012, 10:08

  Eu m-aş muta în Douglas şi tu fugi de el! Viaţa NU E DREAPTĂ

  Răspunde
 16. Alexandra
  luni, 20 februarie 2012, 23:53

  Hermes – Un jardin sur le toit

  Răspunde

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *