Am nevoie de ambasador al RCC pentru un film de… coșmar

Cum nu puteam nici eu rata asocierea acestui deosebit de simpatic blog cu Valentine´s Day, mai zis că dacă tot e să o fac măcar să o fac cu un film. Și, in true spirit al dăruirii de sine (v-a plăcut asta, da? :D), să o fac pentru voi, nu pentru mine. Mă rog, sigur că eu mă aleg cu un review al filmului aici pe site și cu recunoștnța maximă a celei/celui/celor care ajung la film prin intermediul Republicii Culturale Chinezu, dar asta este altă poveste :D

Așadar, am nevoie de ambasadori (invitație dublă, desigur) la filmul ”Cel mai rău coșmar al meu”, despre care vă spun ce am primit pe mail, un pic mai jos :) Vizionarea va avea loc marți, 14 februarie, de la ora 19.00, la Institutul Francez și este oferită de Apa Nova.

Și pentru a desemna cine mă va reprezenta cu cinste la acest eveniment, vă rog doar să ziceți colea jos în comentarii că v-ați simți în stare a fi capabili să mergeți la film, să îl vedeți, să râdeți (căci e comedie, să fim înțeleși :D) și apoi să scrieți cum vi s-a părut, text pe care îl public aici pe Republica Culturala Chineză.

Filmul este o comedie romantica ce prezinta modul in care doua persoane complet diferite se indragostesc. Ea, un manager de la o sala de arta contemporana, el zilier, se intalnesc datorita copiilor lor care stau tot timpul impreuna. Desi nu suporta sa stea unul in preajma celuilalt, cei doi trec printr-o serie de intamplari comice si ajung sa treaca de aparente si sa se indragosteasca unul de altul.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.