Am nevoie de ambasador al RCC pentru un film de… coșmar

NOU: Îți recomand masterclassul meu de digital marketing în 22 lecții video.

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D

Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.300 de abonați.

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro

Cum nu puteam nici eu rata asocierea acestui deosebit de simpatic blog cu Valentine´s Day, mai zis că dacă tot e să o fac măcar să o fac cu un film. Și, in true spirit al dăruirii de sine (v-a plăcut asta, da? :D), să o fac pentru voi, nu pentru mine. Mă rog, sigur că eu mă aleg cu un review al filmului aici pe site și cu recunoștnța maximă a celei/celui/celor care ajung la film prin intermediul Republicii Culturale Chinezu, dar asta este altă poveste :D

Așadar, am nevoie de ambasadori (invitație dublă, desigur) la filmul ”Cel mai rău coșmar al meu”, despre care vă spun ce am primit pe mail, un pic mai jos :) Vizionarea va avea loc marți, 14 februarie, de la ora 19.00, la Institutul Francez și este oferită de Apa Nova.

Și pentru a desemna cine mă va reprezenta cu cinste la acest eveniment, vă rog doar să ziceți colea jos în comentarii că v-ați simți în stare a fi capabili să mergeți la film, să îl vedeți, să râdeți (căci e comedie, să fim înțeleși :D) și apoi să scrieți cum vi s-a părut, text pe care îl public aici pe Republica Culturala Chineză.

Filmul este o comedie romantica ce prezinta modul in care doua persoane complet diferite se indragostesc. Ea, un manager de la o sala de arta contemporana, el zilier, se intalnesc datorita copiilor lor care stau tot timpul impreuna. Desi nu suporta sa stea unul in preajma celuilalt, cei doi trec printr-o serie de intamplari comice si ajung sa treaca de aparente si sa se indragosteasca unul de altul.

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)