Cât de tare afectează bătrânețea ascultatul de muzici?

Există muzici pe care le-am ascultat și acum 20 de ani și pe care le ascult și acum cu maximă plăcere. Cu ”urechi” diferite, dacă vreți, căci vârsta este diferită, dar feelingul la coracon este corespunzător :) Însă sunt și muzici care sunau într-un fel cu ceva ani în urmă și care acum nu mai îmi spun tot atât de multe precum îmi spuneau atunci.

Spre exemplu, zilele trecute am ascultat VoivodDimension Hatross (1988). Care album l-am ascultat prima dată pe la începutul anilor 90. Și mi s-a părut foarte tare. Acum, căutând io pe Zonga.ro să văd ce să mai ascult, am dat de el. Am zâmbit și am zis, ia să mai ascultăm noi o dată. Și m-am surprins că nu mă mai emoționează ca pe vremuri. Muzică bună, nu zic nu, probabil cel mai bun album al trupei, dar nu a fost reîntâlnirea pe care o așteptam…

Bătrânețea, ce să mai zic… :D

Apoi am reascultat și Killing Technology (1987), care este mai slab decât Dimension… dar mult mai direct și mai fără subtilități. Și tot nu am regăsit acea stare de atunci :) Exemplu, Forgotten in Space.

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Top articole din această secțiune

4900 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)