21.07.2017

Ce lipsește din bilanțul de 15 ani al Microsoft România?

Adevărul este că am ridicat un pic sprânceana când am citit documentul de mai jos, pentru că nu știam că cei de la Microsoft România sunt implicați în atâtea proiecte în administrația centrală și locală. E drept, însă, că nu știu dacă e chiar o laudă să fii asociat cu Sistemul Public de Achiziții de pe la noi, dar, pe de altă parte, nu cred că la partea de soluții oferite de Microsoft este problema, if you catch my drift… Mi s-a părut interesant parteneriatul cu Ministerul de Externe, despre care chiar îmi propun să aflu mai multe. Și parte cu primăriile e de studiat, dincolo de partea PR-istică :)

Cu toate acestea, îmi pare că lipsește ceva din acest document, de altfel, cum ziceam, interesant. Vă băgați să ghiciți ce? :)

Despre autor: Cristian China-Birta

Blogger din 2007. Toamna :)) Antreprenor din 2009. Mândru membru al Kooperativa 2.0.

Cum stau instituțiile financiare în online

Mă ajutați cu o părere despre vizualele astea politice?

2 comentarii

  1. vineri, 10 februarie 2012, 10:50

    Scrie ca fundaţia lui Bill Gates dotează bibliotecile din România cu sute de calculatoare moca? Sau asta-i altă mâncare de peste?

    Răspunde
  2. vineri, 17 februarie 2012, 10:06

    @eftimie, programul Biblionet despre care vorbești are legătură cu Microsoft (Microsoft donează software-ul în cele câteva mii de biblioteci publice) dar nu este gestionat de Microsoft. Vezi te rog pagina 17 din carte. Mulțumesc.

    Răspunde

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *