Ce lipsește din bilanțul de 15 ani al Microsoft România?

Adevărul este că am ridicat un pic sprânceana când am citit documentul de mai jos, pentru că nu știam că cei de la Microsoft România sunt implicați în atâtea proiecte în administrația centrală și locală. E drept, însă, că nu știu dacă e chiar o laudă să fii asociat cu Sistemul Public de Achiziții de pe la noi, dar, pe de altă parte, nu cred că la partea de soluții oferite de Microsoft este problema, if you catch my drift… Mi s-a părut interesant parteneriatul cu Ministerul de Externe, despre care chiar îmi propun să aflu mai multe. Și parte cu primăriile e de studiat, dincolo de partea PR-istică :)

Cu toate acestea, îmi pare că lipsește ceva din acest document, de altfel, cum ziceam, interesant. Vă băgați să ghiciți ce? :)

2 comentarii la “Ce lipsește din bilanțul de 15 ani al Microsoft România?

  1. eftimie Răspunde

    Scrie ca fundaţia lui Bill Gates dotează bibliotecile din România cu sute de calculatoare moca? Sau asta-i altă mâncare de peste?

  2. Todi Pruteanu Răspunde

    @eftimie, programul Biblionet despre care vorbești are legătură cu Microsoft (Microsoft donează software-ul în cele câteva mii de biblioteci publice) dar nu este gestionat de Microsoft. Vezi te rog pagina 17 din carte. Mulțumesc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sau comentează direct cu contul tău de Facebook: