Caut ambasador al RCC la avanpremiera ”Marilyn”

Later edit: Ce îmi place când găsesc înțelegere la oamenii aflați și de o parte și de alta a baricadei, cum ar veni :) Spre exemplu, cazul de față, când vreau să le mulțumesc Andrei și lui Radu, ambasadorii mei oficiali la acest film, dar și organizatorilor, care au acceptat să trimit doi ambasadori în loc de unul singur :)

Cum luni 13 februarie, de la 19.00, nu pot ajunge la avanpremiera filmului ”Marilyn” la Cinema City Sun Plaza, am zis să combinăm utilul cu plăcutul și să am un ambasador de mare angajament al Republicii Culturale Chineze la acest eveniment. Care să meargă frumos la film (cu partenera/partenerul, că așa e frumos) și apoi să scrie acilea pe blog un guest post despre cum i s-a părut.

Dacă vă simțiți în stare a fi capabili de o asemenea misie, ia dați cu comentariul în mine și cu răspunsul la întrebarea ”Care este diferența majoră dintre blonda Marilyn și blonda Elena Udrea?” :D

PS. Cei ce se simt ultragiați că am putut asocia într-un asenemea hal cele două doamne, să nu se simtă. Că se simt degeaba, mă înțelegeți.

NOU: Îți recomand masterclassul meu de digital marketing în 22 lecții video.

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D

Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.300 de abonați.

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

8 thoughts on “Caut ambasador al RCC la avanpremiera ”Marilyn””

  1. iarta-mi lipsa de inspiratie si prozaismul, Chinez’, dar intre cele doua chiar n-ai cum sa faci comparatie, poate singura asemanare e culoare parului … cat despre diferenta? ca de la cer la pamant … si Udrea era sub pamant! … in sensul figurat desigur :)

  2. Pingback: Viaţa noastră e din plămada viselor făcută « Republica Culturală Chineză

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)