De ce vă invit sa dați Like Turnului nostru?

Zic ”Like” și pentru că mă refer la pagina de facebook, dar și pentru că îmi place tare toată isprava cu Turnul nostru :) Să mă explic.

Am zis încă de la debutul campaniei Pepsi ”Dă un refresh vieții urbane” că tare mi-aș dori ca un blogger (sau un colectiv de bloggeri, cum ar veni) să câștige premiul cel mare de 20.000 de dolari. Și uite că dorința mea s-a îndeplinit, chiar dacă parțial, căci din echipa care a sprijinit proiectul au făcut parte și doi bloggeri, Claudiu Florea și Iulian Boia :) Între timp și Andrei Gheorghiescu, șeful proiectului, s-a apropiat de social media, ceea ce nu prea are cum să îi strice nici lui și nici proiectului :D

Dar dincolo de implicarea social media în Turnul nostru, cum să nu îmi placă ideea de a lua un turn vechi și care începea să se degradeze, deși era un simbol în zona respectivă din Iași, și să îl transformi în ceva pe lânga care lumea să treacă cu plăcere și cu care să ajungă să se mândrească? :) Căci, la urma urmei, exact acesta a fost scopul campaniei Pepsi, de a da un refresh vieții urbane.

Detalii despre proiect găsiți aici, iar dacă vreți să vă implicați să ajutați mai mult găsiți aici cum puteți face asta. Până una, alta eu am încropit bannerul de mai jos pe care îl puteți vedea în sidebar de acum înainte și, dacă vreți, să îl folosiți și voi pe blogurile voastre :)

4 comentarii la “De ce vă invit sa dați Like Turnului nostru?

 1. Claudiu Răspunde

  Cristi, ma inclin! Esti un morosan de isprava. Multumim pentru sustinere. Abia astept sa bem o bere la inaugurare. Bine, cred ca o sa ne vedem mai repede la smsbiz in martie :) Spor in toate!

  • chinezu Răspunde

   @Claudiu
   Tare as vrea sa fiu acolo la inaugurare :) Si o sa vin si daca nu ma invitati :))

 2. Claudiu Răspunde

  No bine, si tu acuma. Cum sa nu te invitam. Esti pus pe glume. O fi de la geru’ asta :)

 3. Andrei Gheorghiescu Răspunde

  Mulțumesc, domnule, pentru abordarea proactivă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sau comentează direct cu contul tău de Facebook: