De ce vă invit sa dați Like Turnului nostru?

Zic ”Like” și pentru că mă refer la pagina de facebook, dar și pentru că îmi place tare toată isprava cu Turnul nostru :) Să mă explic.

Am zis încă de la debutul campaniei Pepsi ”Dă un refresh vieții urbane” că tare mi-aș dori ca un blogger (sau un colectiv de bloggeri, cum ar veni) să câștige premiul cel mare de 20.000 de dolari. Și uite că dorința mea s-a îndeplinit, chiar dacă parțial, căci din echipa care a sprijinit proiectul au făcut parte și doi bloggeri, Claudiu Florea și Iulian Boia :) Între timp și Andrei Gheorghiescu, șeful proiectului, s-a apropiat de social media, ceea ce nu prea are cum să îi strice nici lui și nici proiectului :D

Dar dincolo de implicarea social media în Turnul nostru, cum să nu îmi placă ideea de a lua un turn vechi și care începea să se degradeze, deși era un simbol în zona respectivă din Iași, și să îl transformi în ceva pe lânga care lumea să treacă cu plăcere și cu care să ajungă să se mândrească? :) Căci, la urma urmei, exact acesta a fost scopul campaniei Pepsi, de a da un refresh vieții urbane.

Detalii despre proiect găsiți aici, iar dacă vreți să vă implicați să ajutați mai mult găsiți aici cum puteți face asta. Până una, alta eu am încropit bannerul de mai jos pe care îl puteți vedea în sidebar de acum înainte și, dacă vreți, să îl folosiți și voi pe blogurile voastre :)

NOU: Îți recomand masterclassul meu de digital marketing în 22 lecții video.

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D

Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.300 de abonați.

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

4 thoughts on “De ce vă invit sa dați Like Turnului nostru?”

  1. Cristi, ma inclin! Esti un morosan de isprava. Multumim pentru sustinere. Abia astept sa bem o bere la inaugurare. Bine, cred ca o sa ne vedem mai repede la smsbiz in martie :) Spor in toate!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)