Grupul în care nu se dau linkuri. Pe facebook, firește

Admit că și eu am practicat faza cu intratul pe tot felul de grupuri de pe facebook doar pentru a da niște linkuri acolo și gata, am zis ca my job is done. Ceea ce, recunosc, nu e tocmai cel mai fair mod de a face parte din acele grupuri. Sigur că a da linkuri către postări și articole pe profilul grupului respectiv face parte, dacă vreți, din farmecul acelui grup. Doar că nu asta ar trebuie să fie trăsătura de bază, dacă îmi permiteți. Din păcate, însă, în foarte multe grupuri îmi pare că există un dialog al surzilor, un autism caracterizat prin sistemul eu mă fac că mă interesează să fac parte dintr-un grup și ceilalți se fac că îi interesează că mă interesează, dar, de fapt, ceea ce ne unește este că acolo dăm linkuri pe care nu prea le urmărește nimeni.

Așa că, într-un soi de mea culpa spontan, am creat Grupul în care nu se dau linkuri. Unde exact asta facem, nu dăm linkuri :) Ce urmează pe acolo? Habar nu am. Dar trag nădejde, așa cum îi spunea Vlad lui Marius, că ne vom cunoaște mai bine ca oameni, nu ca linkuitori :)

12 comentarii la “Grupul în care nu se dau linkuri. Pe facebook, firește

 1. Haotik Răspunde

  Nu citeste nimeni nimic, am incercat pe grupul bloggerilor sa le ofer o informatie utila doar sa o ceara si nu a cerut-o nimeni, deci e clar ca e degeaba grupul respectiv.

  • chinezu Răspunde

   @Haotik
   Dar tu citesti ceva de pe Grupul bloggerilor?

 2. Monica, Spada Răspunde

  Păi şi acum te-ai retras din el? :D

  • chinezu Răspunde

   @Monica, Spada
   Cum sa ma retrag? A fost doar o pauza de bere. Acum sunt la datorie. Si fara linkuri, fireste :D

 3. parazitul Răspunde

  Eu fac parte din vreo 3 grupuri.Bloggeri din Bacau si Probike sunt mai importante.Acolo nu se dau linkuri decat foarte rar

  • chinezu Răspunde

   @parazitul
   Dar activitate exista in grupurile alea? Ca degeaba nu se dau linkuri daca nu exista activitate. Se cam leaga lucrurile, cum ar veni :))

 4. Șerban Răspunde

  Da, domnule! O inițiativă 2.0 lăudabilă!
  Ai uitat să precizezi că nici pișcoturi nu se dau.
  Ce-i drept, am fost cam trist la început, dar am un magazin vis-a-vis de palatul în care domiciliez de ceva veri încoace și s-a rezolvat!

 5. Raluca Răspunde

  Inițiativa e super ok. E un grup care îți pune neuronul la lucru.

 6. Carmen Răspunde

  Ce ma deranjeaza la grupuri este ca moderatorii ajung sa stranga sute de membri si nu fac nimic cu ei. Nu se intampla nimic. Din cand in cand mai mimeaza o conversatie, la modul „eu intreb, eu raspund”, dar cam atat. De ceva timp mi-am dezactivat notificarile de la grupuri, ca ma saturasem de atatea linkuri :)

 7. parazitul Răspunde

  In probike e slabuta.Fiind vorba de iesiri cu bicicletele e cam pustiu iarna

 8. d-petre Răspunde

  Eu ma gandisem la „grupul anti grup” unde sa nu se posteze linkuri, sa nu se dea like-uri … dar am renuntat la idee.

 9. Petru Răspunde

  Am fost si eu in fel de fel de grupuri, intram imi puneam linkul si plecam, apoi mi-am dat seama ca asa cum porcedez eu fac toti si am renuntat

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sau comentează direct cu contul tău de Facebook: