Grupul în care nu se dau linkuri. Pe facebook, firește

NOU: Îți recomand masterclassul meu de digital marketing în 22 lecții video.

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D

Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.300 de abonați.

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro

Admit că și eu am practicat faza cu intratul pe tot felul de grupuri de pe facebook doar pentru a da niște linkuri acolo și gata, am zis ca my job is done. Ceea ce, recunosc, nu e tocmai cel mai fair mod de a face parte din acele grupuri. Sigur că a da linkuri către postări și articole pe profilul grupului respectiv face parte, dacă vreți, din farmecul acelui grup. Doar că nu asta ar trebuie să fie trăsătura de bază, dacă îmi permiteți. Din păcate, însă, în foarte multe grupuri îmi pare că există un dialog al surzilor, un autism caracterizat prin sistemul eu mă fac că mă interesează să fac parte dintr-un grup și ceilalți se fac că îi interesează că mă interesează, dar, de fapt, ceea ce ne unește este că acolo dăm linkuri pe care nu prea le urmărește nimeni.

Așa că, într-un soi de mea culpa spontan, am creat Grupul în care nu se dau linkuri. Unde exact asta facem, nu dăm linkuri :) Ce urmează pe acolo? Habar nu am. Dar trag nădejde, așa cum îi spunea Vlad lui Marius, că ne vom cunoaște mai bine ca oameni, nu ca linkuitori :)

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

12 thoughts on “Grupul în care nu se dau linkuri. Pe facebook, firește”

  1. Da, domnule! O inițiativă 2.0 lăudabilă!
    Ai uitat să precizezi că nici pișcoturi nu se dau.
    Ce-i drept, am fost cam trist la început, dar am un magazin vis-a-vis de palatul în care domiciliez de ceva veri încoace și s-a rezolvat!

  2. Ce ma deranjeaza la grupuri este ca moderatorii ajung sa stranga sute de membri si nu fac nimic cu ei. Nu se intampla nimic. Din cand in cand mai mimeaza o conversatie, la modul „eu intreb, eu raspund”, dar cam atat. De ceva timp mi-am dezactivat notificarile de la grupuri, ca ma saturasem de atatea linkuri :)

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)